Libnet.ro
UNICEF

14:00

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe senatorul PSD Marius Isaila, acuzat de trafic de influenta

B1 B1,
Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe senatorul PSD Marius Isaila, acuzat de trafic de influenta

Senator trimis in judecata de DNA. Este vorba de Marius Isaila, acuzat de 3 infractiuni de trafic de influenta si o infractiune de instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata. Alaturi de Isaila. continuă pe B1

Un comisar-sef la Politia judiciara din cadrul DNA Cluj a fost trimis in judecata. A dat informatii secrete din doua anchete ale DNA

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe comisarul-sef Valentin Tatar, ofiter de politie judiciara in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Cluj, sub acuzatia savarsirii a trei infractiuni. Ofiterul este acuzat ca, de la inceputul acestui an si pana acum, a dat informatii confidentiale din doua anchete ale DNA.

Senatorul PSD Ovidiu Marius Isaila, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Senatorul Ovidiu Marius Isaila si consilierul sau Stefan Cristian Ene au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru coruptie.

Avocatul turnat la DNA de fratele lui Bercea Mondial, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Ion Bogdan Mitrache a fost trimis in judecata de procurorii DNA-Craiova pentru trafic de influenta. Avocatul din cadrul Baroului Valcea este fratele unui judecator din cadrul Curtii de Apel din Craiova.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )