Libnet.ro
UNICEF

00:08

Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Toni Grebla

Antena3 Antena3,
Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Toni Grebla

Procurorii au pus sechestru pe o parte din averea lui Toni Grebla. Fostul judecator al Curtii Constitutionale a fost astazi la DNA, unde a aflat de sechestru. La iesire, Grebla a spus ca ancheta i-a. continuă pe Antena3

Prejudiciu record, de 670 de milioane de euro, in dosarul lui Andrei Chiliman. Procurorii au pus sechestru pe intreaga avere a primarului Sectorului 1

Procurorii DNA au calculat un prejudiciu record, de 670 de milioane de euro, in dosarul primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, si au hotarat sa puna sechestru pe intrega avere a edilului, informeaza B1 TV. Prim.

Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Andrei Chiliman

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au decis sa puna sechestru pe averea primarului Andrei Chiliman, in dosarul in care acesta este acuzat de complicitate la trafic de influenta si constituire de grup infractional organizat, precizeaza mai multe surse din presa.

Toni Grebla, la DNA: Am fost chemat pentru ca se doreste contravaloarea caprelor sau a strutilor sa aiba acoperire in niste sechestre asiguratorii (VIDEO)

Fostul judecator de la Curtea Constitutionla Toni Grebla s-a prezentat marti la sediul DNA, unde i s-a adus la cunostinta ca s-a instituit sechestrul asigurator pe o parte din bunurile sale. Am fost chemat.

Procurorii DNA au trimis-o in judecata pe sotia senatorului Alexandru Cordos

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu a inculpatei Mihaiela Lucia Cordos, referent in cadrul Spitalului Clinic Judetean Cluj si sotia senatorului Alexandru Cordos, acuzata de doua infractiuni de trafic de influenta, arata un comunicat DNA.

Procurorii DNA au trimis in judecata un agent de politie acuzat de trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului Lazar Vasile, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de trafic de influenta, arata un comunicat DNA.

Avocatul Pavel Abraham: Procurorii DNA, la cafea cu Mircea Basescu

Avocatul Pavel Abraham a dezvaluit, in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3, informatii importante din dosarul in care Mircea Basescu este acuzat de luare de mita. Procurorii care au organizat flagrantul in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )