Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorii DNA au trimis-o in judecata pe sotia senatorului Alexandru Cordos

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorii DNA au trimis-o in judecata pe sotia senatorului Alexandru Cordos

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu a inculpatei Mihaiela Lucia Cordos, referent in cadrul Spitalului Clinic Judetean Cluj si sotia senatorului Alexandru Cordos, acuzata de doua infractiuni de trafic de influenta, arata un comunicat DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Mihaiela Lucia Cordos, sotia senatorului Alexandru Cordos, a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au trimis-o in judecata, in stare de arest la domiciliu, pe sotia senatorului Alexandru Cordos, pe care o acuza de trafic de influenta, dupa ce ar fi primit intre 1. 000 si 10. 000 de lei de la.

Sotia senatorului Alexandru Cordos, trimisa in judecata pentru trafic de influenta

Sotia senatorului Alexandru Cordos, aflata in arest la domiciliu pentru ca ar fi luat mita de la mai multe persoane pentru a le obtine locuri de munca facand trafic de influenta, a fost trimisa in.

Procurorii DNA au trimis in judecata un agent de politie acuzat de trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului Lazar Vasile, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de trafic de influenta, arata un comunicat DNA.

Deputatul PSD Ion Ochi a fost trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe deputatul PSD Ion Ochi, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov, aflat in prezent sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si luare de mita.

Sotia senatorului PSD Alexandru Cordos, trimisa in judecata pentru TRAFIC de influenta

Mihaiela Cordos a fost trimisa in judecata de procurorii anticoruptie, in stare de arest la domiciliu, intrucat este acuzata de trafic de influenta, informeaza un comunicat al DNA.

Deputatul Ion Ochi, trimis in judecata de DNA

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, sub control judiciar, pe deputatul Ion Ochi, la data faptelor vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov, pentru luare de mita si abuz in serviciu daca functionarul.

Deputatul Ion Ochi, trimis in judecata de DNA, sub control judiciar, pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii DNA au dispus marti trimiterea in judecata, sub control judiciar, a deputatului Ion Ochi, pentru luare de mita si abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un.

Deputatul Ion Ochi trimis in judecata dupa ce a asfaltat un drum in scopuri electorale

Deputatul Ion Ochi a fost trimis in judecata de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Brasov, pentru abuz in serviciu in forma continuata si luare de mita, dupa ce a dispus asfaltarea comunei Prejmer, unde finul sau era primar, in scop electoral. Alaturi de Ochi, au mai fost trimisi in judecata functionari din cadrul Consiliului Judetean Brasov, precum si primarul loicalitatii Prejmer, finul lui Ochi, si directorul firmei care a facut asfaltarea, SC CONFOREST SA.

Directorul Operei Nationale Bucuresti, trimis in judecata

Directorul Operei Nationale Bucuresti, Razvan Ioan Dinca, a fost trimis in judecata sub control judiciar de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu, fals in declaratii si conflict de interese.

Un barbat, trimis in judecata pentru trafic de influenta: A pretins 20.000 de euro pentru a interveni pe langa un procuror din cadrul DIICOT Bacau

Un barbat, Vasile Lazar a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, fiind acuzat de trafic de influenta, informeaza un comunicat remis de DNA. in intervalul septembrie decembrie 2008,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )