Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sotia senatorului Alexandru Cordos, trimisa in judecata pentru trafic de influenta

Antena3 Antena3,
Sotia senatorului Alexandru Cordos, trimisa in judecata pentru trafic de influenta

Sotia senatorului Alexandru Cordos, aflata in arest la domiciliu pentru ca ar fi luat mita de la mai multe persoane pentru a le obtine locuri de munca facand trafic de influenta, a fost trimisa in. continuă pe Antena3

Mihaiela Lucia Cordos, sotia senatorului Alexandru Cordos, a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au trimis-o in judecata, in stare de arest la domiciliu, pe sotia senatorului Alexandru Cordos, pe care o acuza de trafic de influenta, dupa ce ar fi primit intre 1. 000 si 10. 000 de lei de la.

Procurorii DNA au trimis-o in judecata pe sotia senatorului Alexandru Cordos

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu a inculpatei Mihaiela Lucia Cordos, referent in cadrul Spitalului Clinic Judetean Cluj si sotia senatorului Alexandru Cordos, acuzata de doua infractiuni de trafic de influenta, arata un comunicat DNA.

Sotia senatorului PSD Alexandru Cordos, trimisa in judecata pentru TRAFIC de influenta

Mihaiela Cordos a fost trimisa in judecata de procurorii anticoruptie, in stare de arest la domiciliu, intrucat este acuzata de trafic de influenta, informeaza un comunicat al DNA.

Un barbat, trimis in judecata pentru trafic de influenta: A pretins 20.000 de euro pentru a interveni pe langa un procuror din cadrul DIICOT Bacau

Un barbat, Vasile Lazar a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, fiind acuzat de trafic de influenta, informeaza un comunicat remis de DNA. in intervalul septembrie decembrie 2008,.

Un barbat, trimis in judecata pentru TRAFIC de influenta. Cati bani a cerut pentru a interveni la DIICOT Bacau

Un barbat, Vasile Lazar a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, intrucat este acuzat de trafic de influenta, informeaza un comunicat remis de DNA.

Fosta sefa a Biroului de Expertiza Medicala Calarasi, trimisa in judecata pentru MITA

Fosta sefa a Biroului de Expertiza Medicala Calarasi, Ileana Corina Dima, si un asistent social au fost trimisi in judecata, intrucat sunt acuzati ca au luat mita. Cei doi emiteau decizii medicale privind capacitatea de munca pentru acordarea pensiei de invaliditate.

Al treilea dosar penal pe numele lui Darius Valcov: Fostul ministru, urmarit penal pentru trafic de influenta

Nou dosar penal pe numele lui Darius Valcov. Fostul ministru al Finantelor este urmarit penal intr-un al treilea dosar, pentru trafic de influenta, fiind suspectat ca in perioada in care era primar al Slatinei.

Darius Valcov, urmarit penal de DNA intr-un al treilea dosar, pentru trafic de influenta

Fostul ministru Darius Valcov este urmarit penal intr-un nou dosar penal, pentru trafic de influenta, fiind suspectat ca in perioada in care era primar al Slatinei i-a cerut administratorului unei firme care .

Darius Valcov, urmarit penal de DNA intr-un al treilea dosar, pentru trafic de influenta

Fostul ministru Darius Valcov este urmarit penal intr-un nou dosar penal, pentru trafic de influenta, fiind suspectat ca in perioada in care era primar al Slatinei i-a cerut administratorului unei firme care avea contract cu primaria suma de 2,5.

Primarul unei comune din Suceava, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Primarul comunei sucevene Slatina, Ilie Gherman, ales pe lista PDL, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu, dupa ce in anul 2013 a refuzat sa asigure finantarea unei scoli din comuna pe motiv ca se afla in conflict cu directorul unitatii de invatamant.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )