Libnet.ro
UNICEF

09:00

Procurorii ii doresc lui Silviu Ionescu peste 3 ani de inchisoare.

România Liberă România Liberă,
Procurorii ii doresc lui Silviu Ionescu peste 3 ani de inchisoare.

Procurorii cer o pedeapsa mai mare de trei ani de inchisoare, cu executare, pentru Silviu Ionescu, informeaza Mediafax. Parchetul instantei supreme cere Curtii de Apel Bucuresti condamnarea lui Silviu Ionescu la o pedeapsa mai mare de trei ani de inchisoare, cu executare, in cazul accidentelor din Singapore, in timp ce avocatul acestuia sustine ca ar trebui achitat, judecatorii urmand sa ia o decizie definitiva. Curtea de Apel Bucuresti a incheiat, joi, dezbaterile in dosarul in care Silviu . continuă pe România Liberă

Fostul diplomat Silviu Ionescu, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare.

Fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore Silviu Ionescu a fost condamnat definitiv, joi, de Curtea de Apel Bucuresti la sase ani de inchisoare pentru cele doua accidente rutiere din decembrie 2009, instanta marind cu trei ani pedeapsa dispusa anterior in acest caz. Procurorii au cerut o pedeapsa mai mare de trei ani de inchisoare, cu executare, pentru Silviu Ionescu, informeaza Mediafax. Parchetul instantei supreme cere Curtii de Apel Bucuresti condamnarea lui Silviu Ionescu la o .

Procurorii cer o pedeapsa mai mare de 3 ani pentru fostul consul al Romaniei la Singapore Silviu Ionescu. Sentinta, asteptata astazi

Fostul diplomat la Romaniei in Singapore Silviu Ionescu este prezent la Curtea de Apel unde magistratii au luat in discutie ultimul termen din dosarul in care acesta este acuzat ca ar fi produs un accident rutier in decembrie 2009, in Singapore, care s-a soldat cu decesul unei persoane si cu ranirea alteia. Instanta a anuntat ca astazi va da o sentinta in acest dosar in care Ionescu mai este acuzat si ca a fugit de la locul accidentului.

Sase ani de inchisoare pentru fostul diplomat Silviu Ionescu

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv la sase ani de inchisoare pe fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore Silviu Ionescu. Instanta a marit cu trei ani pedeapsa dispusa anterior in.

Fostul diplomat Silviu Ionescu a fost condamnat la sase ani de inchisoare: Decizia este definitiva

Silviu Ionescu, fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore, a fost condamnat definitiv, joi, la sase ani de inchisoare pentru cele doua accidente rutiere din decembrie 2009, informeaza Mediafax. Cei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )