Libnet.ro
UNICEF

11:30

Procurorii cer o pedeapsa mai mare de 3 ani pentru fostul consul al Romaniei la Singapore Silviu Ionescu. Sentinta, asteptata astazi

Adevărul Adevărul,
Procurorii cer o pedeapsa mai mare de 3 ani pentru fostul consul al Romaniei la Singapore Silviu Ionescu. Sentinta, asteptata astazi

Fostul diplomat la Romaniei in Singapore Silviu Ionescu este prezent la Curtea de Apel unde magistratii au luat in discutie ultimul termen din dosarul in care acesta este acuzat ca ar fi produs un accident rutier in decembrie 2009, in Singapore, care s-a soldat cu decesul unei persoane si cu ranirea alteia. Instanta a anuntat ca astazi va da o sentinta in acest dosar in care Ionescu mai este acuzat si ca a fugit de la locul accidentului. continuă pe Adevărul

Procurorii ii doresc lui Silviu Ionescu peste 3 ani de inchisoare.

Procurorii cer o pedeapsa mai mare de trei ani de inchisoare, cu executare, pentru Silviu Ionescu, informeaza Mediafax. Parchetul instantei supreme cere Curtii de Apel Bucuresti condamnarea lui Silviu Ionescu la o pedeapsa mai mare de trei ani de inchisoare, cu executare, in cazul accidentelor din Singapore, in timp ce avocatul acestuia sustine ca ar trebui achitat, judecatorii urmand sa ia o decizie definitiva. Curtea de Apel Bucuresti a incheiat, joi, dezbaterile in dosarul in care Silviu .

Procurorii cer 17 ani de inchisoare pentru ginerele regelui Spaniei: Infanta Cristina are de platit o amenda de 600.000 euro

Procurorii cer 17 ani de inchisoare pentru ginerele Regelui Spaniei, Inaki Urdangarin, in timp ce Infanta Cristina trebuie sa plateasca o amenda de 600. 000 euro, potrivit El Pais. Totodata, procurorii solicita.

Cea mai mare extinctie a speciilor a durat doar 60.000 de ani.

Dor 60. 000 de ani ar fi durat cea mai mare extinctie a regnului animal si vegetal din istoria Terrei, din urma cu aproximativ 252 de milioane - este concluzia unei estimari publicate luni, la Paris, de o echipa de cercetatori, potrivit AFP, citat de Mediafax. Este o perioada foarte scurta pentru varsta geologica a Pamantului, cred specialistii. Evenimentul, provocat probabil de eruptii vulcanice foarte mari, a determinat extinctia a peste 96 la suta dintre speciile marine si a aproximativ 70 .

Jacques Seguela, guru publicitatii mondiale: Fara o idee buna, degeaba ai cel mai mare buget. Nu ai nicio sansa

Ideea de la care porneste o campanie de promovare este cel mai important lucru in publicitate, pentru ca, altfel, degeaba ai cel mai mare buget din lume. Nu vei avea nicio sansa sa reusesti sa-I impresionezi pe oameni, a declarat Jacques Seguela, unul.

Cotatia graului, in cel mai mare avans saptamanal din septembrie

Pretul futures al graului a consemnat, in intervalul 3-7 februarie, pe piata americana, cel mai important avans saptamanal din septembrie 2013 pana in prezent, in conditiile in care inghetul din SUA a afectat culturile celui mai mare exportator mondial de profil.

Cel mai mare velier din lume ajunge la Constanta in luna mai

Cel mai mare velier din lume, Sedov, va participa la regata Black Sea Tall Ships care se va desfasura pe parcursul a 30 de zile in apele Marii Negre intre patru porturi: Varna, Novorossiisk, Soci si Constanta, conform unui comunicat de presa.

Cel mai mare furnizor de aur la nivel mondial intra pe piata noastra

Rand Refinery, principalul furnizor mondial de aur, intra pe piata din Romania. infiintata in anul 1920, in Africa de Sud, de catre Ministerul Minelor cu scopul de a rafina aurul din minele nationale, Rand Refinery este in prezent cel mai mare complex integrat de topire si rafinare a metalelor pretioase.

Cel mai mare cosmar al Microsoft: Chromebook-urile vor rula aplicatii Windows

Laptopurile cu sistemul de operare Chrome OS, dezvoltat de Google, au devenit o amenintare si mai mare la suprematia Microsoft pe piata PC-urilor.

Finantele scot la licitatie o parte din aparatura medicala a celui mai mare spital privat din Timisoara

O parte din aparatura medicala a celui mai mare spital privat din Timisoara, Athena, va fi scoasa la licitatie de catre Directia de Finante Timis in vederea acoperirii unor datorii pe care unitatea le are catre bugetul de stat.

EXCLUSIV Finantele scot la licitatie o parte din aparatura medicala a celui mai mare spital privat din Timisoara

O parte din aparatura medicala a celui mai mare spital privat din Timisoara, Athena, va fi scoasa la licitatie de catre Directia de Finante Timis in vederea acoperirii unor datorii pe care unitatea le are catre bugetul de stat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )