Libnet.ro
UNICEF

10:00

PROCURORUL George Balan, SUSPENDAT pentru a doua oara din CSM si propus pentru EXCLUDERE din ...

România Liberă România Liberă,
PROCURORUL George Balan, SUSPENDAT pentru a doua oara din CSM si propus pentru EXCLUDERE din ...

Procurorul George Balan, membru suspendat al Consiliului Superior al Magistraturii, a fost suspendat, vineri, din nou din aceasta calitate pentru o noua infractiune de coruptie retinuta in sarcina sa si anume asocierea in vederea savarsirii de infractiunii. Este a doua suspendare pronuntata impotriva lui Balan in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Odata cu aceasta noua infractiune retinuta, care atrage dupa sine o pedepasa mai mare mare deoarece face parte din . continuă pe România Liberă

PROCURORUL George Balan, SUSPENDAT din magistratura.

Procurorul George Balan a fost suspendat, vineri, din magistratura si este cercetat pentru divulgare de informatii confidentiale persoanelor neautorizate, potrivit Realitatea TV. Curtea de Apel Bucuresti a respins, pe 17 septembrie, cererea procurorului George Balan, care a fost suspendat din functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii, al carui membru era, ca urmare a punerii sub acuzare a magistratului pentru fapte de coruptie. George Balan a cerut suspendarea executarii .

PROCURORUL George Balan, propus pentru EXCLUDEREA din magistratura dupa doua suspendari ...

Inspectia Judiciara a finalizat anchetarea procurorului George Balan , membru suspendat al Consiliului Superior al Magistraturii, acuzat de DNA de fapte de coruptie, si a propus excluderea acestuia dinn magistratura, spun surse judiciare. De asemenea, George Balan a fost suspendat vineri de catre CSM si din calitatea de procuror. Este a doua suspendare exercitata de CSM impotriva lui Balan , dupa ce , in luna iulie anul acesta, procurorul a fost acuzat de fapte de coruptie, .

George Balan, suspendat din functia de procuror, a decis CSM

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis suspendarea lui George Balan din functia de procuror ca efect a punerii in miscare, vineri, a actiunii penale in cazul sau de catre DNA. Actiunea a fost pusa in miscare pentru complicitate la savarsirea infractiunii de folosire de informatii nedestinate publicitatii si de asociere pentru savarsirea infractiunii de folosire de informatii nedestinate publicitatii.

Hilary Mantel devine prima femeie care castiga pentru a doua oara premiul Man Booker

Scriitoarea Hilary Mantel a castigat marti seara, pentru a doua oara, premiul Man Booker in valoare 50. 000 de lire sterline, pentru romanul Bring up the Bodies, relateaza BBC. Hilary Mantel a devenit, astfel,.

George Balan a fost suspendat din functia de procuror de Consiliul Superior al Magistraturii

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis suspendarea procurorului George Balan din functie, ca efect a punerii in miscare a actiunii penale in cazul sau de catre DNA, transmite.

Wish me luck! Sa ii tinem pumnii lui Soric. Pentru a doua oara da examenul pentru a intra in Barou. Poate de data asta nu mai ia 4

Fostul sef al Politiei Neamt, Aurelian Soric, dat afara din cauza legaturilor pe care le avea cu camatarii din oras, sustine examenul pentru a deveni avocat. Soric este la a doua incercare de a intra in.

Procuror suspendat din magistratura

Procurorul George Balan a fost suspendat azi din magistratura fiind acuzat ca a divulgat informatii secrete penrsoanelor neautorizate, conform suselor din presa.

REVISTA PRESEI: RAZBOIUL PENTRU BRUXELLES incepe din nou intre PONTA si BASESCU.

Sute de milioane de euro, furate anual de mafia in halate albe, titreaza Adevarul in editia de marti: Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a fost fraudata ani intregi printr-un sistem relativ simplu, fara ca hemoragia anuala de sute de milioane de euro provenite din contributiile cetatenilor sa fie oprita. Saptamana trecuta, procurorii au destructurat o retea formata din medici si farmacisti care fraudase bugetul CNAS cu 1,6 milioane de lei peste 350. 000 de euro). Acesta nu este .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )