Libnet.ro
UNICEF

21:00

Productia industriala din zona euro a scazut peste asteptari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Productia industriala din zona euro a scazut peste asteptari

Productia industriala din zona euro a scazut peste estimari in luna septembrie, in conditiile in care au fost inregistrate rezultate negative in toate sectoarele, cu exceptia celui energetic. continuă pe Ziarul Bursa

Profit peste asteptari pentru Allianz

Allianz SE, cea mai mare companie de asigurari din Europa, si-a majorat peste asteptari profitul in trimestrul al treilea, ceea ce a determinat-o sa-si modifice in crestere estimarile pentru castigurile pe intregul an.

O femeie ameninta ca se arunca de la etajul 15 al unui bloc din zona Vacaresti.

O femeie a iesit pe balustrada unui balcon de la etajul 15 al unui bloc din zona Vacaresti, in Sectorul 4 al Capitalei, si ameninta ca se arunca, transmite Mediafax. Femeia protesteaza de mai bine de o ora, amenintand ca se arunca, de la etajul 15 al imobilului din complexul rezidential din Sectorul 4 al Capitalei, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile. Echipe ale ISU sunt la fata locului, la fel si negociatorii, iar in .

O femeie ameninta ca se arunca de la etajul 13 al unui bloc din zona Vacaresti.

O femeie a iesit pe balustrada unui balcon de la etajul 13 al unui bloc din zona Vacaresti, in Sectorul 4 al Capitalei, si ameninta ca se arunca, transmite Mediafax. Femeia protesteaza de mai bine de doua ore, amenintand ca se arunca, in prezent, de la etajul 13 al imobilului din complexul rezidential din Sectorul 4 al Capitalei, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile. Femeia, pe nume Melania, a amenintat ca se va sinucide .

La un capitol este si Romania in frunte: doar Irlanda ne-a depasit la productia industriala

Romania a inregistrat in luna septembrie a doua mare crestere a productiei industriale din Uniunea Europeana UE), atat fata de aceeasi luna a anului trecut, cat si comparativ cu august, in timp ce Irlanda a consemnat cel mai puternic avans in ambele.

Cresterea economica pe primele 9 luni: 2,7%. Desi peste asteptari, vestea data de Statistica nu e neaparat buna

Conform primelor estimari, Produsul intern brut in trimestrul III 2013 a fost, in termeni reali, mai mare cu 1,6% comparativ cu trimestrul II 2013 date ajustate sezonier), a transmis joi Statistica. Fata de acelasi trimestru din anul 2012, Produsul intern brut a inregistrat o crestere cu 4,1% atat pe seria bruta cat si pe seria ajustata sezonier. In perioada 1. IX 2013, Produsul intern brut a crescut, comparativ cu perioada corespunzatoare din anul 2012, cu 2,7%, atat pe serie bruta cat si pe serie ajustata sezonier. Desi cifrele sunt incurajatoare, ele nu dau neaparat si o veste buna.

Preturile de consum din Spania au scazut in luna octombrie

Preturile de consum din Spania au scazut in octombrie cu 0,1% in baza anuala, fata de o inflatie de 0,3% in septembrie, in contextul masurilor de austeritate si recesiunii prelungite, cu somaj ridicat si creditare redusa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2638 seconds )