Libnet.ro
UNICEF

01:05

Produsul Intern Brut a crescut cu 1,6% in primul trimestru din 2015

Antena3 Antena3,
Produsul Intern Brut a crescut cu 1,6% in primul trimestru din 2015

Produsul Intern Brut a crescut cu 1,6% in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014. Comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, PIB a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta, respectiv cu. continuă pe Antena3

Produsul Intern Brut a crescut in primul trimestru cu 1,6%

Produsul Intern Brut a crescut in termeni reali in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014, cu 1,6%, iar comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta, respectiv cu 4,2% ajustat sezonier.

Cu cat a crescut Produsul Intern Brut in primul trimestru

Produsul Intern Brut a crescut in termeni reali in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014, cu 1,6%, iar comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta, respectiv cu 4,2% ajustat sezonier, informeaza Mediafax.

UPDATE Crestere mult peste asteptari a economiei in primul trimestru. Statistica a anuntat un PIB mai mare cu 4,2% pe primele trei luni. Clasamentul european

In trimestrul I 2015, comparativ cu trimestrul anterior, Produsul intern brut a crescut cu 1,6%, iar fata de acelasi trimestru din anul 2014 Produsul intern brut a inregistrat o crestere cu 4,2%, a transmis miercuri Institutul National de Statistica. E drept ca o parte din aceste cresteri se datoreaza unor efecte statistice, INS operand revizuiri ale cresterii economice din trimestrele I, III si IV din anul trecut. Majoritatea economistilor anticipasera o crestere anuala intre 2,1-3%. Ne asteptam la o crestere a produsului intern brut in trimestrul intai avand in vedere anunturile economice din primele luni ale anului, dar amplitudinea acesteia ne-a luat prin surprindere. Asteptam detaliile pentru a ne putea explica surpriza si pentru a revedea estimarile pentru urmatoarele trimestre. Pe partea de utilizare ne asteptam la contributii semnificative ale exporturilor provenind mai ales din servicii) si ale consumului gospodariilor, a transmis la solicitarea HotNews. ro, economistul sef al Piraeus Bank, Camil Apostol.

Ne reintoarcem la economia de mall? Crestere de 4,2% in primul trimestru

Produsul Intern Brut a crescut in termeni reali in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014, cu 1,6%, iar comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta, respectiv cu 4,2% ajustat sezonier.

PIB a crescut cu 1,6%, in termeni reali, in primul trimestru

Produsul Intern Brut PIB) a crescut cu 1,6%, in termeni reali, in primul trimestru al acestui an comparativ cu trimestrul IV 2014, transmite Institutul National de Statistica INS).

Economia a crescut in trimestrul I 2015, cu 1,6% fata de trimestrul anterior si cu 4,3% fata de acelasi interval din 2014

In trimestrul I 2015, comparativ cu trimestrul anterior, Produsul intern brut a crescut cu 1,6%, iar fata de acelasi trimestru din anul 2014 Produsul intern brut a inregistrat o crestere cu 4,2%, anunta Institutul National de Statistica.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )