Cu cat a crescut Produsul Intern Brut in primul trimestru
Produsul Intern Brut a crescut in termeni reali in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014, cu 1,6%, iar comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta, respectiv cu 4,2% ajustat sezonier, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă
• Produsul Intern Brut a crescut in primul trimestru cu 1,6%
Produsul Intern Brut a crescut in termeni reali in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014, cu 1,6%, iar comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta, respectiv cu 4,2% ajustat sezonier.
• Produsul Intern Brut a crescut cu 1,6% in primul trimestru din 2015
Produsul Intern Brut a crescut cu 1,6% in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014. Comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, PIB a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta, respectiv cu.
• PIB a crescut cu 1,6%, in termeni reali, in primul trimestru
Produsul Intern Brut PIB) a crescut cu 1,6%, in termeni reali, in primul trimestru al acestui an comparativ cu trimestrul IV 2014, transmite Institutul National de Statistica INS).
• Ne reintoarcem la economia de mall? Crestere de 4,2% in primul trimestru
Produsul Intern Brut a crescut in termeni reali in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014, cu 1,6%, iar comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta, respectiv cu 4,2% ajustat sezonier.
• UPDATE Crestere mult peste asteptari a economiei in primul trimestru. Statistica a anuntat un PIB mai mare cu 4,2% pe primele trei luni. Clasamentul european
In trimestrul I 2015, comparativ cu trimestrul anterior, Produsul intern brut a crescut cu 1,6%, iar fata de acelasi trimestru din anul 2014 Produsul intern brut a inregistrat o crestere cu 4,2%, a transmis miercuri Institutul National de Statistica. E drept ca o parte din aceste cresteri se datoreaza unor efecte statistice, INS operand revizuiri ale cresterii economice din trimestrele I, III si IV din anul trecut. Majoritatea economistilor anticipasera o crestere anuala intre 2,1-3%. Ne asteptam la o crestere a produsului intern brut in trimestrul intai avand in vedere anunturile economice din primele luni ale anului, dar amplitudinea acesteia ne-a luat prin surprindere. Asteptam detaliile pentru a ne putea explica surpriza si pentru a revedea estimarile pentru urmatoarele trimestre. Pe partea de utilizare ne asteptam la contributii semnificative ale exporturilor provenind mai ales din servicii) si ale consumului gospodariilor, a transmis la solicitarea HotNews. ro, economistul sef al Piraeus Bank, Camil Apostol.
• Economia a crescut in trimestrul I 2015, cu 1,6% fata de trimestrul anterior si cu 4,3% fata de acelasi interval din 2014
In trimestrul I 2015, comparativ cu trimestrul anterior, Produsul intern brut a crescut cu 1,6%, iar fata de acelasi trimestru din anul 2014 Produsul intern brut a inregistrat o crestere cu 4,2%, anunta Institutul National de Statistica.
• La cat a ajuns deficitul comercial in primul trimestru
Deficitul balantei comerciale a crescut in primul trimestru cu 253,4 milioane euro fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 1,372 miliarde euro, a anuntat, luni, Institutul National de Statistica INS), conform Mediafax.
• Cresterea economica a Germaniei a incetinit pe primul trimestru din 2015. Franta a depasit asteptarile
Cresterea economica a Germaniei a incetinit in primul trimestru al acestui an, PIB-ul inregistrand un avans de 0,3%. in aceeasi perioada, PIB-ul Frantei a crescut cu 0,6%, fiind avansul cel mai rapid din.
• Deficitul comercial, in crestere: a ajuns la 1,3 miliarde euro in primul trimestru
Deficitul balantei comerciale a crescut in primul trimestru cu 253,4 milioane euro fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 1,372 miliarde euro, dupa ce exporturile au urcat cu 4,9%, iar exporturile cu 6,3%, a anuntat luni Institutul National de.
• Capitala asigura 17% din exporturi si 30% din importuri. In primul trimestru, Romania a exportata marfuri de 13,38 miliarde euro si a importat de 14,75 miliarde euro
In primele trei luni din acest an, exporturile si importurile au crescut cu 4,9%, respectiv cu 6,3%, comparativ cu primul trimestru de anul trecut, a comunicat luni Satistica. In valori absolute, exporturile au fost de 13,38 miliarde euro, iar importurile de circa 14,75 miliarde euro. Fata de volumele valorice ale comertului international in UE28, Romania detine 1,15% din exporturi si de 1,26% din importuri, conform datelor Organizatiei Mondiale a Comertului date valabile pentru februarie 2015). Cele mai mari exporturi le asigura Bucuresti, Arges, Arad, Brasov si Ilfov, iar cele mai mari importuri sunt contractate de Bucuresti, Ilfov, Timis, Arges, Prahova si Constanta.