Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cresterea economica a Germaniei a incetinit pe primul trimestru din 2015. Franta a depasit asteptarile

B1 B1,
Cresterea economica a Germaniei a incetinit pe primul trimestru din 2015. Franta a depasit asteptarile

Cresterea economica a Germaniei a incetinit in primul trimestru al acestui an, PIB-ul inregistrand un avans de 0,3%. in aceeasi perioada, PIB-ul Frantei a crescut cu 0,6%, fiind avansul cel mai rapid din. continuă pe B1

Aeroportul Henri Coanda, pe locul al treilea dupa cresterea traficului in primul trimestru din 2015, in topul aerogarilor europene cu 5 - 10 milioane de pasageri

Aeroportul Henri Coanda ocupa locul al treilea in topul aeroporturilor care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al acestui an, la categoria aerogarilor cu 5 - 10 milioane.

Produsul Intern Brut a crescut cu 1,6% in primul trimestru din 2015

Produsul Intern Brut a crescut cu 1,6% in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014. Comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, PIB a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta, respectiv cu.

SSIF Broker, profit de aproape sapte ori mai mare, in primul trimestru

La finele primelor trei luni din 2015, rezultatul global al SSIF Broker indica un profit de 119. 063 lei, fata de un profit de 17. 639 lei in primul trimestru din anul trecut, evolutie care se datoreaza efectului cumulat al rezultatului activitatii de administrare a portofoliului propriu si a ajustarilor de valoare aferente acestuia crestere de 7% fata de aceeasi perioada a anului trecut).

Aeroportul Henri Coanda, in topul aerogarilor europene dupa cresterea traficului in primul trimestru

Aeroportul Henri Coanda a fost clasat e locul trei in topul european al aeroporturilor care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al acestui an, potrivit Airports Council International-Europe, la categoria.

INS: Pe trimestrul I din 2015 PIB este mai mare cu 4,2% decat pe trimestrul I 2014. Ponta: Crestere economica peste asteptari! Bravo Romania!

Produsul Intern Brut a crescut in termeni reali in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014, cu 1,6%, iar comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta,.

UPDATE Crestere mult peste asteptari a economiei in primul trimestru. Statistica a anuntat un PIB mai mare cu 4,2% pe primele trei luni. Clasamentul european

In trimestrul I 2015, comparativ cu trimestrul anterior, Produsul intern brut a crescut cu 1,6%, iar fata de acelasi trimestru din anul 2014 Produsul intern brut a inregistrat o crestere cu 4,2%, a transmis miercuri Institutul National de Statistica. E drept ca o parte din aceste cresteri se datoreaza unor efecte statistice, INS operand revizuiri ale cresterii economice din trimestrele I, III si IV din anul trecut. Majoritatea economistilor anticipasera o crestere anuala intre 2,1-3%. Ne asteptam la o crestere a produsului intern brut in trimestrul intai avand in vedere anunturile economice din primele luni ale anului, dar amplitudinea acesteia ne-a luat prin surprindere. Asteptam detaliile pentru a ne putea explica surpriza si pentru a revedea estimarile pentru urmatoarele trimestre. Pe partea de utilizare ne asteptam la contributii semnificative ale exporturilor provenind mai ales din servicii) si ale consumului gospodariilor, a transmis la solicitarea HotNews. ro, economistul sef al Piraeus Bank, Camil Apostol.

Oficial SUA: Protectionismul si nationalismul digital limiteaza cresterea economica

Adjunctul Secretarului american pentru Comert, Bruce Andrews, a declarat, luni, la Bucuresti, ca in intreaga lume exista o crestere a protectionismului si a nationalismului digital,care limiteaza cresterea economica, informeaza un comunicat al Ambasadei.

Capitala asigura 17% din exporturi si 30% din importuri. In primul trimestru, Romania a exportata marfuri de 13,38 miliarde euro si a importat de 14,75 miliarde euro

In primele trei luni din acest an, exporturile si importurile au crescut cu 4,9%, respectiv cu 6,3%, comparativ cu primul trimestru de anul trecut, a comunicat luni Satistica. In valori absolute, exporturile au fost de 13,38 miliarde euro, iar importurile de circa 14,75 miliarde euro. Fata de volumele valorice ale comertului international in UE28, Romania detine 1,15% din exporturi si de 1,26% din importuri, conform datelor Organizatiei Mondiale a Comertului date valabile pentru februarie 2015). Cele mai mari exporturi le asigura Bucuresti, Arges, Arad, Brasov si Ilfov, iar cele mai mari importuri sunt contractate de Bucuresti, Ilfov, Timis, Arges, Prahova si Constanta.

Conpet, profit mai mare cu aproape 20%, de 17,7 milioane lei

Transportatorul de titei Conpet Ploiesti COTE) a inregistrat un profit net de 17,7 milioane de lei in primul trimestru din acest an, mai mare cu 19,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui raport trimestrial.

Ne reintoarcem la economia de mall? Crestere de 4,2% in primul trimestru

Produsul Intern Brut a crescut in termeni reali in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014, cu 1,6%, iar comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta, respectiv cu 4,2% ajustat sezonier.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )