Libnet.ro
UNICEF

06:30

O profesoara din Cluj-Napoca preda limba romana strainilor: Pronunta a de parca ar avea in fata o farfurie cu viermi

Adevărul Adevărul,
O profesoara din Cluj-Napoca preda limba romana strainilor: Pronunta a de parca ar avea in fata o farfurie cu viermi

Pentru Diana Burlacu, meseria de profesor e o provocare pentru ca incearca mereu sa gaseasca formulele potrivite prin care sa-i ajute pe studentii de toate natiile, veniti la Cluj, sa vorbeasca romaneste. continuă pe Adevărul

Zidul Bisericii Romano - Catolice din Cluj - Napoca a fost VANDALIZAT

Conducerea Bisericii Romano-Catolice Sf. Mihail din Cluj-Napoca a sesizat, joi, Primaria si Politia, dupa ce lacasul de cult a fost vandalizat.

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu va participa la cel mai mare congres educational din 2015, la Cluj-Napoca

Cea mai ampla intalnire anuala a dascalilor se desfasoara, in perioada 18-22 august 2015, la Cluj-Napoca. Printre invitati se numara si ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu. in cele 37 de editii ale congresului, care s-a organizat prima oara in 1898, nu a lipsit niciodata ministrul educatiei in functie.

Ginerele lui Ioan Rus isi face mall cu 15 etaje in Cluj-Napoca

Ginerele lui Ioan Rus, Vasile Puscas, a primit autorizatie de constructie pentru MALL-ul colosal pe 15 nivele de pe Calea Manastur de la Primaria Cluj-Napoca, scriu jurnalistii stiripesurse. roFirmele sale au.

Biserica Sfantul Mihail din centrul Clujului, vandalizata. Politia a deschis o ancheta

Conducerea Bisericii Romano-Catolice Sf. Mihail din Cluj-Napoca a sesizat, joi, Primaria si Politia, care a deschis o ancheta, dupa ce lacasul de cult a fost vandalizat, zidurile exterioare ale acestuia fiind mazgalite cu graffiti.

Cum lucreaza angajatii Wolters Kluwer din Cluj

Centrul Wolters Kluwer Financial Services din Cluj, parte din verticala de servicii financiare a companiei Wolters Kluwer si-a mutat in acest an sediul din Cluj, intr-un nou spatiu care sa poata creste odata cu compania.

Zilele Culturale Maghiare la Cluj: 8 zile, peste 500 de evenimente, peste 30 de spatii din Cluj

O noua editie a Zilelor Culturale Maghiare din Cluj va incepe sambata, 15 august si timp de opt zile, va oferi publicului peste 500 de evenimente in peste 30 de spatii din oras. Oferta este foarte diversificata, de la concerte, expozitii de arta, competitii sportive, evenimente gastronomice, spectacole de teatru, drumetii, la petreceri cu muzica electronica si o reconstituire aproape fidela a vietii din epoca medievala.

Scandal mare in Cluj. O biserica construita in secolul al XIV-lea a fost vandalizata

Conducerea Bisericii Romano-Catolice Sf. Mihail din Cluj-Napoca a sesizat, joi, Primaria si Politia, care a deschis o ancheta, dupa ce lacasul de cult a fost vandalizat, zidurile exterioare ale acestuia fiind.

Comorile create de dinastia Umling, expuse la Muzeul Etnografic din Cluj

Muzeul Etnografic al Transilvaniei va gazdui, din data de 19 august, o expozitie inedita. Este vorba de 20 de casete pictate, create de mesterii din dinastia artizanilor Umling. Aceste casete impodobeau odinioara tavanul Bisericii Reformate din satul clujean Vechea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )