Libnet.ro
UNICEF

06:30

Zidul Bisericii Romano - Catolice din Cluj - Napoca a fost VANDALIZAT

România Liberă România Liberă,
Zidul Bisericii Romano - Catolice din Cluj - Napoca a fost VANDALIZAT

Conducerea Bisericii Romano-Catolice Sf. Mihail din Cluj-Napoca a sesizat, joi, Primaria si Politia, dupa ce lacasul de cult a fost vandalizat. continuă pe România Liberă

Biserica Sfantul Mihail din centrul Clujului, vandalizata. Politia a deschis o ancheta

Conducerea Bisericii Romano-Catolice Sf. Mihail din Cluj-Napoca a sesizat, joi, Primaria si Politia, care a deschis o ancheta, dupa ce lacasul de cult a fost vandalizat, zidurile exterioare ale acestuia fiind mazgalite cu graffiti.

Inima comunitatii protestante din Cluj a fost restaurata

Lucrarile de restaurare a celei mai mari biserici gotice de tip nava din sud-estul Europei sunt pe cale sa fie finalizate cu succes. Biserica Regelui Matia Corvin, azi Biserica Reformata Centrala din Cluj va fi sfintita in data de 16 august, de catre episcopul reformat al Ardealului, Bela Kato. La ceremonie si-au confirmat prezenta fostul premier al Romaniei, primarul Clujului, Emil Boc, si ministrul ungar pentru Resurse Umane, Zoltan Balog.

Cluj: Politia a deschis o ancheta dupa ce Biserica Romano-Catolica Sf. Mihail a fost vandalizata

Politia din Cluj a deschis o ancheta dupa ce Conducerea Bisericii Romano-Catolice Sf. Mihail din Cluj-Napoca a facut joi o sesizare potrivit careia lacasul de cult a fost vandalizat cu graffiti, transmite.

Topul marilor orase din Romania in privinta serviciilor publice: Cluj Napoca pe primul loc

Cluj Napoca se claseaza pe primul loc intr-un clasament al modului in care marile orase din Romania performeaza in privinta serviciilor publice locale. Clasamentul a fost realizat de Institutul de Politici Publice IPP) si masoara cat de eficient au fost administrate cele mai reprezentative servicii publice locale in municipiile mari.

Scandal mare in Cluj. O biserica construita in secolul al XIV-lea a fost vandalizata

Conducerea Bisericii Romano-Catolice Sf. Mihail din Cluj-Napoca a sesizat, joi, Primaria si Politia, care a deschis o ancheta, dupa ce lacasul de cult a fost vandalizat, zidurile exterioare ale acestuia fiind.

Comorile create de dinastia Umling, expuse la Muzeul Etnografic din Cluj

Muzeul Etnografic al Transilvaniei va gazdui, din data de 19 august, o expozitie inedita. Este vorba de 20 de casete pictate, create de mesterii din dinastia artizanilor Umling. Aceste casete impodobeau odinioara tavanul Bisericii Reformate din satul clujean Vechea.

Zilele Culturale Maghiare la Cluj: 8 zile, peste 500 de evenimente, peste 30 de spatii din Cluj

O noua editie a Zilelor Culturale Maghiare din Cluj va incepe sambata, 15 august si timp de opt zile, va oferi publicului peste 500 de evenimente in peste 30 de spatii din oras. Oferta este foarte diversificata, de la concerte, expozitii de arta, competitii sportive, evenimente gastronomice, spectacole de teatru, drumetii, la petreceri cu muzica electronica si o reconstituire aproape fidela a vietii din epoca medievala.

Peste 50 de imigranti din Ungaria au fost diagnosticati cu boli infectioase

Mai mult de 50 de imigranti din Ungaria au fost diagnosticati cu boli infectioase, in primele sase luni ale anului 2015.

Un barbat din Gambia a fost plasat in arest preventiv pentru ca a distribuit pe Facebook o caricatura cu profetul Mohamed

Un barbat din Gambia a fost plasat in arest preventiv sub acuzatia ca a partajat pe Facebook o caricatura a profetului Mohamed. Barbatul arestat in apropiere de Banjul urmeaza sa fie judecat luni, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )