Libnet.ro
UNICEF

06:30

Profit de 13,3 milioane de euro pentru NEPI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit de 13,3 milioane de euro pentru NEPI

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI) a raportat, in primul trimestru, un profit net de 13,3 milioane de euro, cu 19% mai mare fata de castigul din perioada similara din anul precedent, de 11,2 milioane euro, potrivit unui raport al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

BEI, imprumut de 300 milioane euro pentru dezvoltare rurala

Banca Europeana de Investitii BEI) va imprumuta tara noastra cu 300 milioane euro pentru finantarea unor proiecte prioritare in programul roman de dezvoltare rurala pentru 2007-2013, in special pentru impadurire si protejarea padurilor, precum si pentru investitii de mica anvergura in infrastructura rurala si agricola, conform unui comunicat trimis astazi redactiei.

Profit de peste 10 mil euro pentru Grupul Garanti Romania, in prima parte a anului

Grupul Garanti Romania a inregistrat un profit net consolidat de 10,6 milioane de euro in primele trei luni din 2014, o crestere cu 7,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut si venituri nete consolidate de 34,2 milioane euro. Totodata, activele totale s-au ridicat la 1,96 miliarde euro, o crestere cu 15,6 % fata de perioada similara din 2013.

CEDO obliga Turcia sa plateasca 90 de milioane de euro pentru invazia Ciprului din 1974

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a obligat Turcia sa plateasca 90 de milioane de euro drept despagubiri pentru invazia Ciprului din 1974. Instanta europeana a decis ca suma impusa Ankarei reprezinta.

Lionel Messi va deveni cel mai bine platit fotbalist din lume, urmand sa primeasca 20 de milioane de euro pentru fiecare sezon jucat la Barcelona

Presa anunta ca Lionel Messi urmeaza sa isi prelungeasca contractul cu FC Barcelona si va deveni astfel cel mai bine platit fotbalist al planetei, cu 20 de milioane de euro pe sezon. Conform noii.

Daniel Constantin: Guvernul a alocat deja 500 de milioane de euro pentru cadastrul rural

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, i-a raspuns joi presedintelui Traian Basescu, atat in privinta cadastrului cat si a irigatiilor. Guvernul a alocat deja 500 de milioane de euro pentru cadastrul rural.

Razvan Nicolescu: Transelectrica trebuie sa investeasca minimum 100 de milioane de euro pentru transportul energiei de la viitoarele reactoare 3 si 4 din Cernavoda

Transelectrica trebuie sa realizeze un plan de investitii pe zece ani, care sa fie aprobat de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE), iar in cadrul acestui plan trebuie sa introduca realizarea unor investitii de 100 de milioane de euro pentru transportul electricitatii care va fi produsa in reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda, a declarat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie.

Pierderi de 51,5 milioane lei pentru FP, dupa primele patru luni

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat in luna aprilie un profit de 27,47 milioane lei si a acoperit astfel o parte din pierderile din luna martie, incheind primele patru luni cu un rezultat negativ de 51,5 milioane lei 11,6 milioane euro).

Profitul net al Garanti Romania a crescut cu 7,4%, la 10,6 milioane euro

Garanti Romania a inregistrat un profit net consolidat de 10,6 milioane euro in primul trimestru, in crestere cu 7,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, si venituri nete consolidate de 34,2 milioane euro, a anuntat grupul.

Pentru ce vor fi cheltuite cele 100 de milioane de euro oferite de Polonia

Maine, premierii Republicii Moldova si Poloniei vor semna acordul prin care Varsovia ne acorda un credit preferential de 100 de milioane de euro pentru dezvoltarea sectorului agroalimentar.

SIF Oltenia a cumparat 14% din actiunile Argus Constanta, pentru 3,4 milioane euro

SIF Oltenia SIF5) a cumparat vineri, pe piata Rasdaq, un pachet reprezentand 14,04% din actiunile producatorului de uleiuri vegetale Argus Constanta UARG), pentru 15,07 milioane lei 3,4 milioane euro). Pretul la care s-a realizat tranzactia a fost de 2,99 lei pe actiune, potrivit unui anunt publicat vineri de SIF Oltenia pe platforma BVB. Pretul este cu circa 7,5% peste inchiderea de joi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )