Libnet.ro
UNICEF

16:00

Profit aproape dublu pentru UBS, in primul trimestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit aproape dublu pentru UBS, in primul trimestru

UBS Group AG, cea mai mare banca din Elvetia, aproape si-a dublat castigurile in primul trimestru din 2015, in baza activitatii diviziei de management al averilor, care a avut cea mai buna evolutie din 2008 pana in prezent. continuă pe Ziarul Bursa

INS: inmatricularile de autoturisme au crescut cu aproape 15%, in primul trimestru

Inmatricularile de autoturisme au crescut cu 14,7% in primul trimestru al acestui an, comparativ cu trimestrul I din 2014, arata datele publicate astazi de Institutul National de Statistica INS).

BVB a avut un profit net de 1,62 milioane lei, in primul trimestru

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a incheiat primul trimestru al acestui an cu un profit net de 1,62 milioane lei, cu 17,1% peste nivelul din perioada similara a anului precedent si cu 36,9% sub trimestrul precedent, potrivit raportului transmis astazi.

Numarul de companii nou-infiintate a crescut in primul trimestru din 2015, pentru prima data dupa trei ani

Numarul de firme noi a crescut cu aproape 1% in primul trimestru din 2015, dupa trei ani consecutivi de scadere, noteaza ZF. Ianuarie si februarie au continuat trendul in scadere, dar luna martie a readus.

Compania olandeza de IT ORTEC, crestere de 35% in primul trimestru

ORTEC Central and Eastern Europe, sucursala regionala a companiei olandeze ORTEC, ce activeaza pe piata de solutii software pentru planificare avansata si optimizare, a anuntat in primul trimestru din 2015 o crestere de 35% fata de acelasi trimestru al anului precedent.

Sameday Courier, crestere de aproximativ 50% a afacerilor, in primul trimestru

Sameday Courier simbol bursier SDAY) a raportat o cifra de afaceri pe primul trimestru al acestui an de 2,6 milioane lei, mai mare cu 46% fata de volumul inregistrat in perioada similara a anului trecut.

Sameday Courier si-a dublat profitul in primul trimestru. Veniturile, in crestere cu 46%

Sameday Courier SDAY) a raportat o cifra de afaceri pe primul trimestru al acestui an de 2,6 milioane lei. Suma este mai mare cu 46% fata de volumul inregistrat in perioada similara a anului trecut. De asemenea, profitul a crescut cu 96% fata de.

Netopia mobilPay: Platile online au crescut cu 20% in primul trimestru

Netopia mobilPay , unul dintre principalii jucatori pe piata de plati mobile din Romania si unul dintre cei mai importanti procesatori de tranzactii online cu cardul, a intermediat in primul trimestru al anului circa 850. 000 de plati online cu cardul,.

BRD a avut un profit net consolidat de 140 milioane lei, in primul trimestru

BRD - Groupe Societe Generale a realizat un profit net consolidat de 140 milioane de lei, in primele trei luni ale acestui an, de 2,9 ori mai mare comparativ cu trimestrul I din 2014, conducand la o rentabilitate anualizata a capitalurilor proprii ROE) de 9,6%.

Business report: Cat castiga inspectorii Antifrauda. Se fac angajari; Cele mai bune oferte de refinantare a creditelor de nevoi personale; Riscuri pentru economie, primul pas: Guvernul mareste pensiile deja triple fata de medie

Rusii renunta la o conducta de tranzit gaze din Romania. Pe ea se bat ucrainienii si bulgarii. Contractul de rezervare capacitate pe care gigantul rusesc Gazprom il are cu Transgaz Romania pentru una dintre cele trei conducte care tranziteaza Dobrogea. Mercedes-Benz Clasa G facelift - Noua fata a off-roadului. Mercedes-Benz a prezentat astazi versiunea revizuita a lui Clasa G. Iconicul model de off-road al nemtilor vine cu o serie de modificari minore la exterior.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )