Libnet.ro
UNICEF

19:30

Profit de peste 500 milioane de lei pentru Fondul Proprietatea, in iunie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit de peste 500 milioane de lei pentru Fondul Proprietatea, in iunie

Fondul Proprietatea FP), o companie ce are o capitalizare bursiera de 8,34 miliarde de lei, a raportat la finalul lunii iunie un profit de 540,74 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Romgaz, obligata de Curtea de Conturi sa recupereze un prejudiciu de peste 160 milioane lei

Curtea de Conturi a constatat, in urma unui control efectuat in acest an, ca Romgaz ar fi vandut ilegal gaze in valoare de peste 160 milioane de lei, si cere companiei sa recupereze acest prejudiciu, potrivit unui referat al companiei privind convocatorul Adunarii Generale a Actionarilor pentru 11 august.

Posta Romana a castigat un contract de 12,5 milioane lei pentru expedierea actelor de procedura catre toate instantele judecatoresti din tara

Ministerul Justitiei a atribuit in data de 1 iulie, prin licitatie deschisa, un contract in valoare de 12,5 milioane lei fara TVA, Postei Romane care va presta servicii de prezentare, prelucrare si expediere a actelor de procedura pentru instantele judecatoresti din toata tara, potrivit datelor publicate vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Pentru acest contract, finantat din fonduri bugetare in care ofertantii trebuiau sa faca dovada ca au capacitatea de a livra corespondenta la orice adresa postala de pe intreg teritoriul national, Ministerul Justitiei nu a primit decat oferta Postei.

Ministerul Finantelor realoca in programul Prima Casa 28 milioane lei pentru 9 banci. Vezi care sunt bancile

Ministerul Finantelor Publice a realocat in cadrul Programului Prima Casa fonduri de 28 milioane lei unui numar de 9 banci, dupa ce acestea au epuizat fondurile primite. Fondurile realocate provin de la institutii de credit care nu au utilizat sumele.

Comisia Europeana aloca 500 milioane de euro pentru agricultorii europeni

Comisia Europeana CE) va aloca 500 milioane de euro 553 milioane de dolari) pentru a ajuta fermierii sa faca fata preturilor scazute, in special in sectorul produselor lactate, afectat de renuntarea la cotele de productie si de embargoul introdus de Rusia, transmite Reuters.

Forte Asigurari, aflata in procedura de faliment, avea datorii exigibile de peste 9,6 milioane lei la data de 4 aprilie 2016/Pagubitii pot face acum cereri de plata si de deschidere a dosarelor de dauna catre FGA

Forte Asigurari, societate impotriva careia ASF a deschis procedura falimentului, avea datorii exigibile de peste 9,68 milioane lei la data de 4 aprilie 2016, in timp ce activele lichide la data de 31 martie 2016 erau de 1,44 milioane lei, aflandu-se in imposibilitatea onorarii obligatiilor de plata catre clienti, se arata in decizia ASF publicata joi in Monitorul Oficial. Fondul de Garantare a Asiguratilor FGA) a transmis vineri ca poate primi cereri de plata si de deschidere a dosarelor de dauna, de la potentialii creditori de asigurari ai Forte Asigurari.

Contract de peste 800 milioane de euro intre Alstom si NS din Olanda

Alstom a castigat un contract in valoare de peste 800 milioane de euro, prin care va furniza un numar de 79 de trenuri Intercity de noua generatie catre NS, operatorul national feroviar olandez, anunta compania prin intermediul uni comunicat de presa.

Amenzi de aproape 3 milioane lei, aplicate de politisti in weekendul trecut

Politistii au aplicat 8. 726 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 2. 610 lei, si au confiscat bunuri de 55. 514 lei, la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul unei actiuni pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice, potrivit unui comunicat al IGPR.

Peste 8 milioane de persoane au tranzitat frontiera de la inceputul sezonului estival

Frontiera romana a fost tranzitata de aproximativ 8 milioane persoane, din care 4 milioane pe sensul de iesire din tara si 4 milioane pe sensul de intrare in tara, in perioada 01. 2016, informeaza autoritatile prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )