Libnet.ro
UNICEF

11:00

Profitul Gazprom a scazut cu 41% in primul trimestru din 2014

Hotnews Hotnews,
 Profitul Gazprom a scazut cu 41% in primul trimestru din 2014

Gigantul energetic rus Gazprom a raportat o scadere cu 41% a profitului net pe primul trimestru al acestui an, dupa reducerea pretului la livrarile de gaz catre Ucraina. Gazprom a anuntat totodata ca si-a redus previziunile privind exporturile si preturile la gaz pentru Europa, principala sa sursa de venituri, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Profitul Gazprom a scazut aproape la jumatate, de la inceputul anului

Gazprom, cel mai mare furnizor de gaze naturale din Europa, a inregistrat un profit in scadere cu 41% in primul trimestru din acest an in comparatie cu aceeasi perioada din 2013, din cauza datoriei pe care Ucraina o are fata de gigantul rus si a deprecierii puternice a rublei fata de euro si dolar, scrie Mediafax.

Profitul Gazprom, declin de 41% in T1, din cauza datoriei neplatite de Ucraina

Gazprom, cel mai mare furnizor de gaze naturale din Europa, a inregistrat un profit cu 41% mai mic in primul trimestru al acestui an comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, din cauza datoriei pe care Ucraina o are de achitat gigantului rus ai a.

Rugby. Farul poate lua primul titlu din mileniul III

Dupa ce au reusit prima calificare intr-o finala de campionat national din ultimii 17 ani, jucatorii constanteni vor sa ia si primul titlu de campioni din anii 2000.

Razvan Nicolescu: Vrem CE Oltenia pe Bursa in primul semestru din 2015

Complexul Energetic CE) Oltenia va fi urmatoarea companie de stat care va fi listata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), Hidroelectrica urmand sa se listeze in cel de-al doilea semestru din 2015, potrivit ministrului delegat pentru energie, Razvan.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )