Libnet.ro
UNICEF

11:00

Profitul Gazprom a scazut aproape la jumatate, de la inceputul anului

România Liberă România Liberă,
Profitul Gazprom a scazut aproape la jumatate, de la inceputul anului

Gazprom, cel mai mare furnizor de gaze naturale din Europa, a inregistrat un profit in scadere cu 41% in primul trimestru din acest an in comparatie cu aceeasi perioada din 2013, din cauza datoriei pe care Ucraina o are fata de gigantul rus si a deprecierii puternice a rublei fata de euro si dolar, scrie Mediafax. continuă pe România Liberă

Profitul Gazprom a scazut cu 41% in primul trimestru din 2014

Gigantul energetic rus Gazprom a raportat o scadere cu 41% a profitului net pe primul trimestru al acestui an, dupa reducerea pretului la livrarile de gaz catre Ucraina. Gazprom a anuntat totodata ca si-a redus previziunile privind exporturile si preturile la gaz pentru Europa, principala sa sursa de venituri, informeaza Reuters.

Putin a avut 35 de convorbiri telefonice cu Merkel, de la inceputul anului, de trei ori mai multe decat cu Obama

Presedintele rus Vladimir Putin a avut 35 de discutii telefonice cu cancelarul german Angela Merkel de la inceputul anului. Numarul este de trei ori mai mare decat numarul conversatiilor telefonice cu liderul de.

Profitul Gazprom, declin de 41% in T1, din cauza datoriei neplatite de Ucraina

Gazprom, cel mai mare furnizor de gaze naturale din Europa, a inregistrat un profit cu 41% mai mic in primul trimestru al acestui an comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, din cauza datoriei pe care Ucraina o are de achitat gigantului rus ai a.

Decontarea facturilor inainte de termen are tot mai putini adepti: piata de factoring a scazut cu 9% in prima jumatate a acestui an

Piata de factoring a ajuns in prima jumatate a anului la aproximativ 1,1 miliarde de euro, inregistrand o scadere de aproximativ 9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Asociatiei Romane de Factoring. Organizatia estimeaza pentru acest o contractie de 8-10% a industriei daca nu se reiau investitiile.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )