Libnet.ro
UNICEF

19:00

Profitul Raiffeisen Bank in Romania a scazut anul trecut la 97 de milioane de euro. Grupul bancar vrea sa-si extinda operatiunile pe piata locala

Adevărul Adevărul,
Profitul Raiffeisen Bank in Romania a scazut anul trecut la 97 de milioane de euro. Grupul bancar vrea sa-si extinda operatiunile pe piata locala

Profitul obtinut de Raiffeisen Bank International RBI) in Romania dupa plata taxelor a scazut cu 3% anul trecut, la 97 de milioane de euro, de la 100 de milioane de euro in 2013, pe fondul reducerii provizioanelor, potrivit rezultatelor financiare preliminare publicate de grupul austriac. continuă pe Adevărul

Vanzarile Gedeon Richter in Romania au scazut cu 3,3% anul trecut

Vanzarile grupului farmaceutic ungar Gedeon Richter in Romania au scazut anul trecut cu 3,3%, la 144 milioane euro, atat unitatea de productie a medicamentelor cat si distribuitorul si farmaciile inregistrand scaderi, reiese din raportul financiar al.

Vanzarile Gedeon Richter au scazut cu 3,3% anul trecut

Vanzarile grupului farmaceutic ungar Gedeon Richter in Romania au scazut anul trecut cu 3,3%, la 144 milioane euro, atat unitatea de productie a medicamentelor, cat si distribuitorul si farmaciile inregistrand scaderi, reiese din raportul financiar al companiei, citat de Mediafax.

Raiffeisen Bank face in Romania un profit dupa taxe de 97 de milioane de euro

Raiffeisen Bank International a raportat in Romania un profit dupa plata taxelor de 97 de milioane de euro, in scadere cu 3% fata de 2013. Banca a anuntat, insa, ca provizioanele au scazut cu 20%.

Pierderi de 493 milioane de euro in 2014 pentru Raiffeisen Bank. Grupul austriac anunta iesirea de pe pietele din Slovenia si Polonia

Raiffeisen Bank RBI) a inregistrat in 2014 o pierdere consolidata de 493 de milioane de euro, cu un an in urma profitul situandu-se la 557 de milioane de euro. Totodata, grupul austriac a anuntat ca va renunta.

Georgescu: Sistemul bancar a inregistrat anul trecut o pierdere de 1 mld euro si de 1,6 mld in 6 ani

Bancile au insumat in patru din ultimii sase ani pierderi cumulate de 8 miliarde lei si in doi ani castiguri de 0,9 miliarde lei, respectiv o pierdere neta de 7,1 miliarde lei, a anuntat prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, rezultand ca anul trecut pierderea totala a fost de 4,5 miliarde lei, scrie Mediafax. Patru ani cu perderi, doi cu profit. Pierderile, in euro, inseamna 1,6 miliarde euro. Daca nu era dublata de eforturi permanente din partea bancilor, pierderea ar fi condus la o situatie de subrezire a sistemului, dar Directia Supraveghere a monitorizat permanent si a reusit sa determine aport de capital, capital ireversibil, cu care au contribuit actionarii, cei care au avut de suportat pierderile, a spus Georgescu, la audierea in Parlament a conducerii BNR privind problema francilor elvetieni.

A fost colectat cu 12,8% mai mult lapte de vaca anul trecut

Cantitatea de lapte de vaca colectata de la exploatatiile agricole si centrele de colectare de catre unitatile procesatoare a crescut, anul trecut, cu 12,8% aproape 113. 000 tone) fata de 2013, a anuntat astazi Institutul National de Statistica INS).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )