Libnet.ro
UNICEF

19:00

Prognoza meteo |ANM anunta Cod galben de ploi in majoritatea tarii, incepand de duminica dupa-amiaza

B1 B1,
Prognoza meteo |ANM anunta Cod galben de ploi in majoritatea tarii, incepand de duminica dupa-amiaza

Ne asteptam sa avem parte de o vreme ploioasa, din nefericire. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de cod galben de ploi, sambata, care va fi valabila in 33 de judete din. continuă pe B1

Cod galben de ploi puternice in 33 de judete ale tarii

ANM a emis sambata o alerta meteo de instabilitate atmosferica pana duminica la pranz si un avertisment cod galben de ploi puternice, vijelii si grindina pentru 33 de judete, pana luni seara. Bucurestiul va fi, de asemenea, sub cod galben de ploi, potrivit Mediafax.

Avertizare cod galben de ploi, vant si grindina pentru 12 judete Vreme instabila, din 1 mai, in mare parte a tarii

Meteorologii au emis joi o avertizare cod galben pentru 12 judete, pana la ora 21. 00 fiind asteptate ploi torentiale si grindina. De vineri, 1 mai, si pana in 4 mai va fi in vigoare o informare de vreme rea in majoritatea zonelor tarii, fiind prognozate ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii.

Cod galben de ploi puternice in 33 de judete ale tarii

ANM a emis sambata o alerta meteo de instabilitate atmosferica pana duminica la pranz si un avertisment cod galben de ploi puternice, vijelii si grindina pentru 33 de judete, pana luni seara. Bucurestiul va fi, de asemenea, sub cod galben de ploi.

Cod galben de ploi si vijelii, in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare Cod galben de averse, vijelii si .

Alerta meteo: Cod galben de vijelii si ploi torentiale

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o atentionare cod galben de averse, vijelii si descarcari electrice, valabila in 12 judete, printre care si Calarasi, din Moldova, Dobrogea si Muntenia pe parcursul acestei zile, incepand cu ora 13.

Prognoza meteo: Vremea rea loveste Romania. Cat de frig se face, unde vin ploi torentiale si in ce regiuni va ninge

Fenomene meteo extreme, temperaturi scazute si ploi torentiale sunt anuntate si saptamana viitoare. Conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), in perioada 4-11 mai , valorile termice vor fi mai coborate decat cele specifice acestei perioade, la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile intracarpatice si la munte. Si in acest sfarsit de saptamana vom avea parte tot de instabilitate atmosferica.

Alerta meteo: Cod galben de vreme severa in urmatoarele 24 de ore

Instabilitatea atmosferica se accentueaza. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare cod galben de vreme severa pentru mai multe judete, printre care si Calarasi.

Cod galben de vijelii pentru 12 judete din estul si sud-estul tarii. Alerta pentru toata tara de 1 Mai si in weekend

Meteorologii au emis joi o alerta cod galben de ploi si vijelii, valabila pentru 12 judete din estul si sud-estul tarii, incepand de la ora 13. 00 pana la ora 21. Totodata, ANM a emis o informare de vreme rea, pentru toata tara, in intervalul 1-4 mai.

Prognoza meteo: Furtunile violente fac prapad. Unde se anunta lapovita si ninsori

Instabilitatea atmosferica ne da batai de cap si in weekend. Meteorologii anunta vijelii si ploi torentiale, iar de duminica scad temperaturile. La munte sunt asteptate precipitatii mixte.

Prognoza meteo pentru Capitala. Temperaturile scad cu peste 10 grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta, intr-o prognoza speciala pentru Capitala, ca bucurestenii vor avea parte de o scadere semnificativa a temperaturilor, de la 26 de grade la 15.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )