Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in weekend

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo. Cum va fi vremea in weekend

Temperaturile vor continua sa fie crescute inca doua zile. De duminica, vremea se raceste, cerul se va acoperi treptat in jumatatea de vest a tarii, iar seara si noaptea va ploua si este posibil s?. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: cat de cald se anunta. Ce vreme aduce luna octombrie, unde ploua cu galeata si in ce regiuni va fi cel mai frig

Vremea frumoasa ne rasfata la acest sfarsit de saptamana. Maximele urca in termometre, astfel incat in unele regiuni vor fi temperaturi mai degraba de vara decat pentru inceputul lunii octombrie. Caldura insa incepe sa se retraga usor incepand de luni, facand loc unor zile mohorate, reci si ploioase.

Prognoza meteo: Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru inceputul lunii octombrie

ANM informeaza ca vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru inceputul lunii octombrie. in regiunile estice, sud-estice, precum si in zonele depresionare, cerul va prezenta unele innorari si la inceputul, dar mai ales la sfarsitul intervalului, local va fi ceata.

Vesti bune de la meteorologi. Cum va fi vremea la finalul acestei saptamani

Vineri 3/28 Temperaturile vor continua creasca si va fi mai cald decat in mod normal pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi mai mult senin, iar norii nu vor aparea deloc. Vantul va sufla.

Ce intorsatura ia vremea. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Miercuri, vremea va fi predominant frumoasa, iar regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, exceptand indeosebi primele ore ale zilei cand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )