Libnet.ro
UNICEF

00:08

Prognoza meteo: Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru inceputul lunii octombrie

România Liberă România Liberă,
Prognoza meteo: Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru inceputul lunii octombrie

ANM informeaza ca vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru inceputul lunii octombrie. in regiunile estice, sud-estice, precum si in zonele depresionare, cerul va prezenta unele innorari si la inceputul, dar mai ales la sfarsitul intervalului, local va fi ceata. continuă pe România Liberă

Meteo: Vremea va fi frumoasa si calda joi si vineri in toata tara

Vremea se va mentine predominant frumoasa si se va incalzi usor joi si vineri. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales dimineata in nord, centru si est, dar numai in zona Carpatilor Orientali vor fi posibile ploi slabe, informeaza ANM.

Lovitura uriasa pentru fotbalul romanesc. Suntem mai jos decat Malta si Gibraltar

Sezonul execrabil facut de echipele romanesti in cupele europene ne pune intr-o situatie mai mult decat delicata, scrie ProSport. in clasamentul coeficientilor pentru stagiunea.

Delia, mai scumpa decat Rihanna: Pretul unui bilet ajunge la aproape 700 de lei. Care este explicatia cantaretei (VIDEO)

Delia se vinde scump. Pretul unui bilet la concertul din decembrie al artistei este mai mare decat la show-ul Rihannei, din vara. Potrivit Agentiei de Presa Monena, pretul biletelor va fi cuprins int.

Catina, leac-minune pentru o imunitate de fier. Ce boli trateaza fructul de 10 ori mai puternic decat lamaia

Fructele mici si acrisoare contin cea mai mare cantitate de vitamina C, de zece ori mai mult decat citricele. Pentru calitatile sale extraordinare, catina, un medicament natural excelent pentru intarirea imunitatii, a fost numita ginsengul romanesc.

Pisicile, camarazi pentru vikingi: fascinatia pentru feline, mai veche decat credeam

Procesul de domesticire a pisicilor a fost tot timpul un mister pentru oamenii de stiinta. Un nou studiu genetic arata ca fascinatia pentru feline ar fi fost si mai prematura decat se credea. Se pare ca pisicile ii insoteau pe primii fermieri si pe vikingi in calatoriile lor, iar descoperirea a fost facuta in urma [].

Prognoza meteo: cat de cald se anunta. Ce vreme aduce luna octombrie, unde ploua cu galeata si in ce regiuni va fi cel mai frig

Vremea frumoasa ne rasfata la acest sfarsit de saptamana. Maximele urca in termometre, astfel incat in unele regiuni vor fi temperaturi mai degraba de vara decat pentru inceputul lunii octombrie. Caldura insa incepe sa se retraga usor incepand de luni, facand loc unor zile mohorate, reci si ploioase.

Vesti bune de la meteorologi. Cum va fi vremea la finalul acestei saptamani

Vineri 3/28 Temperaturile vor continua creasca si va fi mai cald decat in mod normal pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi mai mult senin, iar norii nu vor aparea deloc. Vantul va sufla.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in weekend

Temperaturile vor continua sa fie crescute inca doua zile. De duminica, vremea se raceste, cerul se va acoperi treptat in jumatatea de vest a tarii, iar seara si noaptea va ploua si este posibil s?.

Ce intorsatura ia vremea. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Miercuri, vremea va fi predominant frumoasa, iar regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, exceptand indeosebi primele ore ale zilei cand.

Romanii platesc motorina mai scump decat media europeana

Cetatenii din tara noastra platesc un pret mai mare la benzina si motorina, comparativ cu austriecii, maghiarii, bulgarii si polonezii, in contextul in care pe piata autohtona pretul unui litru de benzina este de 1,139 euro, iar cel de motorina este de 1,119 euro, a transmis deputatul PNL Andreea Paul, intr-un comunicat de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2551 seconds )