Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii platesc motorina mai scump decat media europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romanii platesc motorina mai scump decat media europeana

Cetatenii din tara noastra platesc un pret mai mare la benzina si motorina, comparativ cu austriecii, maghiarii, bulgarii si polonezii, in contextul in care pe piata autohtona pretul unui litru de benzina este de 1,139 euro, iar cel de motorina este de 1,119 euro, a transmis deputatul PNL Andreea Paul, intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Delia, mai scumpa decat Rihanna: Pretul unui bilet ajunge la aproape 700 de lei. Care este explicatia cantaretei (VIDEO)

Delia se vinde scump. Pretul unui bilet la concertul din decembrie al artistei este mai mare decat la show-ul Rihannei, din vara. Potrivit Agentiei de Presa Monena, pretul biletelor va fi cuprins int.

Lovitura uriasa pentru fotbalul romanesc. Suntem mai jos decat Malta si Gibraltar

Sezonul execrabil facut de echipele romanesti in cupele europene ne pune intr-o situatie mai mult decat delicata, scrie ProSport. in clasamentul coeficientilor pentru stagiunea.

Prognoza meteo: Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru inceputul lunii octombrie

ANM informeaza ca vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru inceputul lunii octombrie. in regiunile estice, sud-estice, precum si in zonele depresionare, cerul va prezenta unele innorari si la inceputul, dar mai ales la sfarsitul intervalului, local va fi ceata.

Catina, leac-minune pentru o imunitate de fier. Ce boli trateaza fructul de 10 ori mai puternic decat lamaia

Fructele mici si acrisoare contin cea mai mare cantitate de vitamina C, de zece ori mai mult decat citricele. Pentru calitatile sale extraordinare, catina, un medicament natural excelent pentru intarirea imunitatii, a fost numita ginsengul romanesc.

Pisicile, camarazi pentru vikingi: fascinatia pentru feline, mai veche decat credeam

Procesul de domesticire a pisicilor a fost tot timpul un mister pentru oamenii de stiinta. Un nou studiu genetic arata ca fascinatia pentru feline ar fi fost si mai prematura decat se credea. Se pare ca pisicile ii insoteau pe primii fermieri si pe vikingi in calatoriile lor, iar descoperirea a fost facuta in urma [].

iPhone 7 se vinde mai bine decat se astepta Apple

Din momentul in care a inceput comercializarea telefoanelor iPhone 7, au ajuns online mai multe rapoarte contradictorii legate de popularitatea si vanzarile lor. Cel mai important criteriu pentru popularitatea si profitabiltiatea oricarui gadget, tine de vanzarile inregistrate de aceasta. Pornind de la aceasta premisa, cand vine vorba de iPhone 7, foarte multi sunt curiosi daca [].

Elena Udrea: Dosarul meu a aparut pentru ca partidul lui Traian Basescu nu trebuie sa ajunga in Parlament. Fostul presedinte - Campania din 2014, mai scumpa decat campania mea din 2009 (VIDEO)

Traian Basescu, acuzatii grave la adresa DNA in privinta finantarii campaniilor electorale. Fostul presedinte sustine ca ar trebui sa se analizeze mai ales campania din 2014 care a fost mult mai scumpa de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )