Libnet.ro
UNICEF

10:30

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Vreme inchisa si rece in toata tara

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Vreme inchisa si rece in toata tara

Vremea va fi in general inchisa si va deveni rece pentru aceasta perioada in toata tara. In cursul zilei, cerul va fi mai mult noros si va ploua pe spatii extinse in majoritatea regiunilor, iar noaptea aria de nebulozitate si ploi se va restrange treptat catre sud-vest, informeaza meteorologii, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo:Ploi si vijelii in aproape toata tara. Vremea va deveni rece in toate regiunile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM)a emis duminica dimineata o informare de ploi, instabilitate atmosferica si racire accentuata, valabila de pe 18 septembrie ora 18. 00, pana marti, 20 septembrie, ora 18. Vremea va deveni rece in toata tara.

Prognoza meteo: vreme de cosmar, cat de frig se face. Ce vreme se anunta pana la sfarsitul toamnei, unde va fi cel mai cald

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis deja o avertizare de vreme rea pentru urmatoarele zile. Instabilitatea atmosferica si frigul ne vor da batai de cap. Pana marti seara, toata tara va fi spulberata de furtuni cu grindina, iar temperaturile vor scadea chiar si cu 15 grade, meteorologii anuntand ca vremea va avea aspectul unei toamne tarzii.

Prognoza meteo: ce vreme se anunta. Pana cand mai tine caldura, cat de mult scad temperaturile si unde vine toamna

Vremea anormal de calda pentru aceasta perioada a anului va deveni in curand o amintire. De la sfarsitul saptamanii, temperaturile incep sa scada si va aparea instabilitatea atmosferica. Meteorologii avertizeaza ca maximele vor fi mai mici cu 15 grade in unele regiuni, iar la munte vor ajunge la minus 2, minus 3 grade Celsius.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )