Libnet.ro
UNICEF

09:30

Prognoza meteo pentru miercuri si joi: Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru miercuri si joi: Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data

Miercuri, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, local caniculara dupa-amiaza in vestul si sud-vestul tarii, unde indicele temperatura-umezeala ITU) va atinge si depasi usor pragul critic de 80 al disconfortului termic, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor avea valori de la 25 de grade in extremitatea nord-vestica a Moldovei pana la 36 grade in Banat si sudul Olteniei. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: Vremea va fi calduroasa

Luni, vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor, cu maxime termice cuprinse intre 28 de grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 34 de grade local in Banat, sudul Olteniei si al Munteniei, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

VIDEO Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: Vremea va fi calduroasa

Luni, vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor, cu maxime termice cuprinse intre 28 de grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 34 de grade local in Banat, sudul Olteniei si al Munteniei, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Prognoza meteo pentru 17 si 18 iunie: temperaturi de 34-35 de grade Celsius, in tara, in urmatoarele zile

In urmatoarele doua zile vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor tarii. Luni, temperaturile maxime vor ajunge la 34 de grade Celsius in Banat, iar marti, local, la 35 de grade, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Buzaul a intrat sub stapanirea caniculei. Miercuri va fi cea mai calda zi din acest an

Dupa o perioada in care orele calduroase ale zilei au alternat cu perioade ploioase si nopti de-a dreptul racoroase, meteorologii anunta un prim val de temperaturi ridicate, care se va abate, in urmatoarele zile, si asupra Buzaului. Din fericire, acest val de cancicula nu va dura mult. De joi, temperaturile mai scad putin, iar in weekend, ploile vor racori atmosfera in aproape toata tara.

Prognoza meteo pana pe 30 iunie. Ce temperaturi vor fi si cat va ploua in fiecare regiune a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in perioada 18 - 30 iunie, in fiecare regiune a tarii. Prognoza meteo pe.

Prognoza meteo pe doua saptamani: CANICULA SI FURTUNI.

In urmatoarele doua saptamani, ne vom confrunta cu temperaturi extreme, vijelii si precipitatii, potrivit prognozei realizate de Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata ECMWF) de la Reading, Anglia, informeaza Realitatea. net. Astfel, prognoza pe regiuni este urmatoarea: MUNTENIAIntervalul de referinta va debuta cu o vreme deosebit de calda, cu valori medii ale maximelor de 33. 34 de grade. In partea a doua a saptamanii va fi foarte probabila o scadere de temperatura, astfel ca .

Ce surprize ne rezerva vremea in urmatoarele zile. Prognoza meteo se schimba radical

Dupa o lunga perioada de instabilitate, vremea se linisteste si pare ca ne scuteste de surprize neplacute. Temperaturile cresc in urmatoarele zile, treptat. Soarele a fost fiebinte si ieri, iar mercurul a.

Vreme calduroasa pentru inceputul saptamanii. Vezi prognoza meteo

Luni, vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor, cu maxime termice cuprinse intre 28 de grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 34 de grade local in Banat, sudul Olteniei si al Munteniei,.

ANALIZA O vara ceva mai calda in Transnistria?

Presiunea Rusiei asupra Republicii Moldova va creste pe masura apropierii summit-ului de la Vilnius. Insa presiunea Moscovei este un element constant in ecuatia de integrare europeana, care nu va disparea dupa summit-ul de la Vilnius, ba dimpotriva s-ar putea sa creasca daca Republica Molodva reuseste sa atinga obiective intermediare. Pe termen scurt, vara-toamna anului 2013 va fi un test pentru guvernul de la Chisinau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )