Libnet.ro
UNICEF

06:30

Prognoza meteo pentru weekend: Vreme in general instabila

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru weekend: Vreme in general instabila

Vremea va fi racoroasa in primele ore ale zilei de sambata, in schimb la amiaza se vor inregistra valori termice mai ridicate decat in zilele precedente si apropiate de cele normale pentru aceasta data, informeaza meteorologii. Pe parcursul zilei va predomina un aspect frumos al vremii, cerul va fi variabil la senin, iar in orele diminetii cu totul izolat va fi ceata. Incepand de seara, innorarile se vor accentua in nord, in centru si in est unde va ploua local. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 23 de grade, iar cele minime intre 4 si 15 grade. continuă pe Hotnews

Meteorologii au anuntat PROGNOZA METEO pentru urmatoarele trei luni. Cum va fi vremea de sarbatori

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in urmatoarele trei luni. Meteorologii estimeaza, pentru umatoarele trei luni calendaristice, o vreme in general normala pentru aceasta perioada, in.

Prognoza meteo pentru sfarsitul de saptamana: Valorile termice vor continua sa creasca usor

Vineri, valorile termice vor continua sa creasca usor, insa vremea se va mentine racoroasa, indeosebi dimineata si noaptea, informeaza ANM, citata de Mediafax. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 grade in depresiuni si 22. 23 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 14 grade.

Cum va fi vremea in urmatoarele zile. Prognoza meteo week-end

Temperaturile vor continua sa creasca usor vineri, insa vremea se va mentine racoroasa, indeosebi dimineata si noaptea, informeaza ANM. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )