Libnet.ro
UNICEF

08:30

Prognoza meteo pentru sfarsitul de saptamana: Valorile termice vor continua sa creasca usor

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru sfarsitul de saptamana: Valorile termice vor continua sa creasca usor

Vineri, valorile termice vor continua sa creasca usor, insa vremea se va mentine racoroasa, indeosebi dimineata si noaptea, informeaza ANM, citata de Mediafax. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 grade in depresiuni si 22. 23 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 14 grade. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Vreme inchisa si rece in toata tara

Vremea va fi in general inchisa si va deveni rece pentru aceasta perioada in toata tara. In cursul zilei, cerul va fi mai mult noros si va ploua pe spatii extinse in majoritatea regiunilor, iar noaptea aria de nebulozitate si ploi se va restrange treptat catre sud-vest, informeaza meteorologii, potrivit Mediafax.

Vreme prea rece pentru aceasta perioada. Cand se incalzeste

Joi, desi valorile termice diurne vor marca o crestere in majoritatea regiunilor, acestea vor continua sa se mentina mai coborate decat cele climatologic specifice acestei perioade. Ziua, cerul va.

METEO: Vine toamna brusc cu ploi torentiale si temperaturi foarte scazute

Vremea va fi instabila, luni, iar valorile termice vor scadea semnificativ, in special in regiunile extracarpatice, unde vor fi cu mult mai scazute decat mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Se vor semnala averse, in toate regiunile, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua si aspect de vijelie si izolat grindina, anunta meteorologii.

Prognoza meteo: vreme de cosmar, cat de frig se face. Ce vreme se anunta pana la sfarsitul toamnei, unde va fi cel mai cald

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis deja o avertizare de vreme rea pentru urmatoarele zile. Instabilitatea atmosferica si frigul ne vor da batai de cap. Pana marti seara, toata tara va fi spulberata de furtuni cu grindina, iar temperaturile vor scadea chiar si cu 15 grade, meteorologii anuntand ca vremea va avea aspectul unei toamne tarzii.

Cum va fi vremea in urmatoarele zile. Prognoza meteo week-end

Temperaturile vor continua sa creasca usor vineri, insa vremea se va mentine racoroasa, indeosebi dimineata si noaptea, informeaza ANM. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2788 seconds )