Libnet.ro
UNICEF

10:30

Vreme prea rece pentru aceasta perioada. Cand se incalzeste

Antena3 Antena3,
Vreme prea rece pentru aceasta perioada. Cand se incalzeste

Joi, desi valorile termice diurne vor marca o crestere in majoritatea regiunilor, acestea vor continua sa se mentina mai coborate decat cele climatologic specifice acestei perioade. Ziua, cerul va. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Vreme inchisa si rece in toata tara

Vremea va fi in general inchisa si va deveni rece pentru aceasta perioada in toata tara. In cursul zilei, cerul va fi mai mult noros si va ploua pe spatii extinse in majoritatea regiunilor, iar noaptea aria de nebulozitate si ploi se va restrange treptat catre sud-vest, informeaza meteorologii, potrivit Mediafax.

METEO: Vreme racoroasa, miercuri si joi

Miercuri si joi, in cea mai mare parte a tarii, vremea va fi mult mai rece decat ar fi normal pentru aceasta perioada din an, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cand e prea tarziu pentru a face un copil? Cele mai noi descoperiri

Doctorul Andreas Vythoulkas, medic specialist obstetrica-ginecologie, a vorbit la emisiunea Numai de bine despre varsta potrivita pentru sarcina. Afla din materialul video de mai jos cand.

Dacian Ciolos: Pentru mine patriotismul si tara sunt lucruri mult prea profunde pentru a veni cu ele sa le expun in piata publica pentru a castiga niste voturi

S-au folosit aici cuvinte mari, inclusiv legate de patriotism, apropo de acest Guvern tehnocrat, care e vandut strainatatii, care lucreaza impotriva Romaniei, care nu da socoteala in fata Parlamentului. Sunt prezent in fata Parlamentului sa dau socoteala, la cateva zile dupa ce mi s-a solicitat aceasta. ) Pentru mine, om care sunt crescut la tara, patriotismul inseamna in primul rand bun simt, inseamna a nu minti, inseamna a-ti tine cuvantul si inseamna sa iti asumi ceea ce stii sa faci si nu mai mult. Nu am nevoie de lectii legat de patriotism, a afirmat luni premierul Dacian Ciolos, la dezbaterea din plenul Parlamentului, unde a fost invitat sa prezinte situatia economica a tarii.

Prevederea privind plafonarea tarifelor RCA, pentru o perioada de sase luni, nu apare in Ordonanta de Urgenta

Prevederea conform careia tarifele RCA vor fi inghetate pentru o perioada de sase luni nu apare in Ordonanta de Urgenta publicata in Monitorul Oficial, luni seara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )