Libnet.ro
UNICEF

12:00

Program si rezultate Turneul Campioanelor: Halep si Williams se dueleaza in finala

România Liberă România Liberă,
Program si rezultate Turneul Campioanelor: Halep si Williams se dueleaza in finala

Simona Halep, 4 WTA si Serena Williams, 1 WTA, vor disputa finala Turneului Campioanelor. Cele doua au evoluat si in Grupa Rosie, romanca terminand pe primul loc, iar liderul mondial pe pozitia a doua. continuă pe România Liberă

Turneul Campioanelor: Serena Williams s-a calificat in finala, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Caroline Wozniacki

Serena Williams numarul unu WTA) s-a calificat, sambata, in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, jucatoarea din SUA trecand in semifinale de Caroline Wozniacki locul 8 mondial). Meciul a fost unul dramatic, castigatoarea fiind stabilita in tiebreak-ul setutului decisiv.

Halep - Williams, cel mai twitter-it meci de la Turneul Campioanelor

Partida dintre Simona Halep si Serena Williams, castigata de romanca miercuri la Turneul Campioanelor, a fost cel mai twitter-it meci din Singapore, de pana acum.

Turneul Campioanelor: Serena Williams merge in finala, dupa un super-supermeci cu Wozniacki

Serena Williams a castigat sambata dimineata prima semifinala de la Turneul Campioanelor, contra danezei Caroline Wozniacki, 2-6 6-3 7-6 8-6). A fost o partida extraordinara, in care americanca a pierdut primul set, insa a egalat si a trimis partida in decisiv , acolo unde a oprit-o pe adversara care a servit pentru meci si a avut si 4-1 la tie-break. Serena a reusit sa o bata pe singura jucatoare de la Turneul Campioanelor din acest an care se calificase din grupe castigand toate trei meciurile. A doua semifinala este Halep - Radwanska, live de la 13:00 aici.

Turneul Campioanelor: Halep o scoate din competitie pe Ivanovici. Urmeaza semifinala cu Radwanska

Simona Halep joaca, vineri, de la ora 14. 30, impotriva Anei Ivanovici, in ultimul meci al Grupei Rosii din cadrul Turneului Campioanelor. Romanca este deja calificata in semifinale, insa va lupta pentru a termina pe pri .

CALCULE Turneul Campioanelor: Halep are nevoie de un singur game cu Ivanovic pentru a merge in semifinale. Serena, la mana lui Halep!

Dupa victoria fara drept de apel obtinuta, miercuri, in fata Serenei Williams, dar si succesul Anei Ivanovic in fata lui Eugenie Bouchard, pentru Simona Halep calculele calificarii in semifinale la Turneul Campioanelor s-au simplificat considerabil in Grupa Rosie. Serena Williams sta la mana romancei si are sanse de calificare chiar daca romanca pierde cu Ivanovic. INFO: Am facut in Grupa Rosie clasament si cu numarul de game-uri, pentru ca este posibil sa fie facute departajari la gameaveraj. Ultimele meciuri din Grupa Rosie, Halep - Ivanovic si Williams - Bouchard au loc vineri.

CALCULE Turneul Campioanelor: Halep are nevoie de doar un game cu Ivanovic pentru a merge in semifinale. Serena, la mana lui Halep!

Dupa victoria fara drept de apel obtinuta, miercuri, in fata Serenei Williams, dar si succesul Anei Ivanovic in fata lui Eugenie Bouchard, pentru Simona Halep calculele calificarii in semifinale la Turneul Campioanelor s-au simplificat considerabil in Grupa Rosie. Serena Williams sta la mana romancei si are sanse de calificare chiar daca romanca pierde cu Ivanovic. INFO: Am facut in Grupa Rosie clasament si cu numarul de game-uri, pentru ca este posibil sa fie facute departajari la gameaveraj. Ultimele meciuri din Grupa Rosie, Halep - Ivanovic si Williams - Bouchard au loc joi.

Turneul Campioanelor: Wozniacki - Williams (acum), urmat de Halep - Radwanska (13:00) LIVE semifinale

Semifinalele de la Turneul Campioanelor se joaca sambata de la orele 9:30 si 13:00. Prima este Wozniacki - Williams, live acum pe site-ul onlinesport. ro in pagina de mai jos, urmata de Halep - Radwanska, live de la 13:00 aici.

Turneul Campioanelor: Wozniacki - Williams (9:30), urmat de Halep - Radwanska (13:00) LIVE semifinale

Semifinalele de la Turneul Campioanelor se joaca sambata de la orele 9:30 si 13:00. Prima este Wozniacki - Williams, live pe site-ul onlinesport. ro in pagina de mai jos, urmata de Halep - Radwanska, live de la 13:00 aici.

Serena Williams asteapta revansa cu Simona Halep: Scopul meu e sa iau mai mult de trei game-uri

Serena Williams a prefigurat finala pe care o va juca impotriva Simonei Halep la Turneul Campioanelor si a facut-o cu simtul umorului, daca nu cumva a vorbit serios.

Simona Halep o asteapta razand pe Serena Williams in finala: Sunt pregatita pentru orice

Simona Halep s-a calificat de o maniera categorica in ultimul act la Turneul Campioanelor din Singapore dupa un meci perfect cu Agnieszka Radwanska. In finala Halep o va reintalni pe Serena Williams la doar cateva zile dupa ce I-a administrat cea mai severa infangere din ultimii 16 ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )