Libnet.ro
UNICEF

14:00

Turneul Campioanelor: Wozniacki - Williams (9:30), urmat de Halep - Radwanska (13:00) LIVE semifinale

Online Sport Online Sport,
Turneul Campioanelor: Wozniacki - Williams (9:30), urmat de Halep - Radwanska (13:00) LIVE semifinale

Semifinalele de la Turneul Campioanelor se joaca sambata de la orele 9:30 si 13:00. Prima este Wozniacki - Williams, live pe site-ul onlinesport. ro in pagina de mai jos, urmata de Halep - Radwanska, live de la 13:00 aici. continuă pe Online Sport

Turneul Campioanelor: Wozniacki - Williams (acum), urmat de Halep - Radwanska (13:00) LIVE semifinale

Semifinalele de la Turneul Campioanelor se joaca sambata de la orele 9:30 si 13:00. Prima este Wozniacki - Williams, live acum pe site-ul onlinesport. ro in pagina de mai jos, urmata de Halep - Radwanska, live de la 13:00 aici.

Turneul Campioanelor: Semifinalele sunt Wozniacki - Williams (9:30) si Halep - Radwanska (13:00). Ambele meciuri sambata

Semifinalele de la Turneul Campioanelor se joaca sambata de la orele 9:30 si 13:00, au anuntat organizatorii si vor fi Wozniacki - Williams si Halep - Radwanska.

Turneul Campioanelor: Serena Williams s-a calificat in finala, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Caroline Wozniacki

Serena Williams numarul unu WTA) s-a calificat, sambata, in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, jucatoarea din SUA trecand in semifinale de Caroline Wozniacki locul 8 mondial). Meciul a fost unul dramatic, castigatoarea fiind stabilita in tiebreak-ul setutului decisiv.

Serena Williams recunoaste superioritatea Simonei Halep

La infrangeri Serena Williams este o jucatoare care priveste lucrurile doar din punctul sau de vedere. Nu am jucat eu bine, nu am prins o zi buna si asa mai departe. Dupa infrangerea suferita in fata Simonei Halep pana si Serena a renuntat la sabloanele de mai sus.

Turneul Campioanelor: Wozniacki o invinge pe Kvitova si merge cu Radwanska in semifinale

Jucatoarea daneza de tenis Caroline Wozniacki, locul 8 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 6-3, dupa 70 de minute, pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 3 WTA, in ultimul meci al Grupei Albe a Turneului.

Turneul Campioanelor: Serena Williams merge in finala, dupa un super-supermeci cu Wozniacki

Serena Williams a castigat sambata dimineata prima semifinala de la Turneul Campioanelor, contra danezei Caroline Wozniacki, 2-6 6-3 7-6 8-6). A fost o partida extraordinara, in care americanca a pierdut primul set, insa a egalat si a trimis partida in decisiv , acolo unde a oprit-o pe adversara care a servit pentru meci si a avut si 4-1 la tie-break. Serena a reusit sa o bata pe singura jucatoare de la Turneul Campioanelor din acest an care se calificase din grupe castigand toate trei meciurile. A doua semifinala este Halep - Radwanska, live de la 13:00 aici.

Turneul Campioanelor, trilema lui Halep: Sa joace la maxim cu Ivanovic sau sa intre la pas si sa o elimine pe Serena Williams?

Simona Halep joaca vineri ultimul meci din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor. Ea este oricum calificata in semifinala, dar are de ales daca o duce cu ea pe Ana Ivanovic sau pe Serena Williams. Vrem sa stim si de la voi: ce ar fi mai bine sa faca Simona Halep? .

Turneul Campioanelor: 4 lucruri de stiut despre meciul Halep - Williams

Simona Halep cauta miercuri, la Turneul Campioanelor din Singapore, cea mai mare victorie a carierei, contra liderei mondiale Serena Williams .

Simona Halep a invins-o pe Serena Williams la Turneul Campioanelor

Simona Halep a reusit un meci incredibil in fata Serenei Williams, pe care a invins-o in doua seturi, scor 6-0, 6-2, in a doua intalnire de la Turneul Campioanelor, care se desfasoara la Singapore. Halep a.

Serena Williams asteapta revansa cu Simona Halep: Scopul meu e sa iau mai mult de trei game-uri

Serena Williams a prefigurat finala pe care o va juca impotriva Simonei Halep la Turneul Campioanelor si a facut-o cu simtul umorului, daca nu cumva a vorbit serios.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )