Libnet.ro
UNICEF

12:00

Turneul Campioanelor: Serena Williams s-a calificat in finala, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Caroline Wozniacki

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Serena Williams s-a calificat in finala, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Caroline Wozniacki

Serena Williams numarul unu WTA) s-a calificat, sambata, in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, jucatoarea din SUA trecand in semifinale de Caroline Wozniacki locul 8 mondial). Meciul a fost unul dramatic, castigatoarea fiind stabilita in tiebreak-ul setutului decisiv. continuă pe Hotnews

Serena Williams s-a calificat in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a trecut de Wozniacki

Serena Williams s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore dupa ce a invins-o pe daneza Caroline Wozniacki, scor 2-6, 6-3, 7-6 8/6). Pentru cel de-al doilea loc in finala lupta Simona Halep cu Agnieszka Radwanska, cele doua confruntandu-se tot sambata.

Tenis: Serena Williams s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore

Jucatoarea de tenis americana Serena Williams, numarul 1 mondial, s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a trecut in trei seturi, scor 2-6, 6-3, 7-6 8/6), de jucatoarea daneza.

Turneul Campioanelor: Serena Williams merge in finala, dupa un super-supermeci cu Wozniacki

Serena Williams a castigat sambata dimineata prima semifinala de la Turneul Campioanelor, contra danezei Caroline Wozniacki, 2-6 6-3 7-6 8-6). A fost o partida extraordinara, in care americanca a pierdut primul set, insa a egalat si a trimis partida in decisiv , acolo unde a oprit-o pe adversara care a servit pentru meci si a avut si 4-1 la tie-break. Serena a reusit sa o bata pe singura jucatoare de la Turneul Campioanelor din acest an care se calificase din grupe castigand toate trei meciurile. A doua semifinala este Halep - Radwanska, live de la 13:00 aici.

Serena Williams asteapta revansa cu Simona Halep: Scopul meu e sa iau mai mult de trei game-uri

Serena Williams a prefigurat finala pe care o va juca impotriva Simonei Halep la Turneul Campioanelor si a facut-o cu simtul umorului, daca nu cumva a vorbit serios.

Serena Williams spera pana la capat: 6-1 6-1 cu gust de 6-0 6-0

Serena Williams a invins-o joi cu 6-1 6-1 pe Eugenie Bouchard, sperand inca pentru semifinalele Turneului Campioanelor. Avea nevoie de un 6-0 6-0 pe care a fost aproape sa il obtina, insa nu a fost sa fie. Serena inca mai spera.

Serena Williams, nu tu my girl, nu tu nimic pentru Simona Halep

Calificata in semifinalele Turneului Campioanelor pe spatele profesionismului si lipsei fricii ale Simonaei Halep, Serena Williams nu i-a adresat nici un cuvant jucatoarei din Romania pentru ca a ajutat-o sa acceada in careul de azi. Insa, si-a gasit timp sa transmita altceva, aratand ca e online, dar nu o intereseaza.

Serena Williams la cea mai grea infrangere din cariera

Pentru Serena Williams meciul cu Simona Halep de la Turneul Campionelor nu va fi uitat prea usor sau poate chiar niciodata.

Serena Williams recunoaste superioritatea Simonei Halep

La infrangeri Serena Williams este o jucatoare care priveste lucrurile doar din punctul sau de vedere. Nu am jucat eu bine, nu am prins o zi buna si asa mai departe. Dupa infrangerea suferita in fata Simonei Halep pana si Serena a renuntat la sabloanele de mai sus.

Turneul Campioanelor: Caroline Wozniacki s-a calificat in semifinale

Caroline Wozniacki a invins-o, azi, cu 6-2, 6-3, pe Petra Kvitova, in ultimul meci al Grupei Albe de la Turneul Campioanelor. Cu acest succes, daneza s-a calificat in semifinalele evenimentului.

Halep - Williams, cel mai twitter-it meci de la Turneul Campioanelor

Partida dintre Simona Halep si Serena Williams, castigata de romanca miercuri la Turneul Campioanelor, a fost cel mai twitter-it meci din Singapore, de pana acum.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )