Libnet.ro
UNICEF

12:00

Serena Williams spera pana la capat: 6-1 6-1 cu gust de 6-0 6-0

Online Sport Online Sport,
Serena Williams spera pana la capat: 6-1 6-1 cu gust de 6-0 6-0

Serena Williams a invins-o joi cu 6-1 6-1 pe Eugenie Bouchard, sperand inca pentru semifinalele Turneului Campioanelor. Avea nevoie de un 6-0 6-0 pe care a fost aproape sa il obtina, insa nu a fost sa fie. Serena inca mai spera. continuă pe Online Sport

Serena Williams recunoaste superioritatea Simonei Halep

La infrangeri Serena Williams este o jucatoare care priveste lucrurile doar din punctul sau de vedere. Nu am jucat eu bine, nu am prins o zi buna si asa mai departe. Dupa infrangerea suferita in fata Simonei Halep pana si Serena a renuntat la sabloanele de mai sus.

Cum a comentat Serena Williams infrangerea dura primita de la Halep

Liderul mondial WTA, Serena Williams, a laudat-o pe Halep dupa ce romanca i-a administrat cea mai dura infrangere din cariera, la Turneul Campioanelor. Cred ca e cel mai bun meci din cariera ei, abia astept sa-mi iau revansa, a spus, printre altele, Serena.

Simona Halep - Serena Williams, 6-0, 6-2 la Turneul Campioanelor

UPDATE:Simona Halep a invins-o pe Serena Williams cu 6-0 in primul set la Turneul Campioanelor, ca apoi sa castige si setul secund cu 6-2. Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, locul 1 WTA, care.

VIDEO Simona Halep a facut instructie cu Serena Williams (6-0, 6-2)

Rasunator - Serena Williams a fost demolata de o Simona Halep aflata intr-o zi de gratie, au titrat jurnalistii italieni de la Gazzetta dello Sport, dupa victoria jucatoarei noastre de la Turneul Campioanelor) in fata liderului din ierarhia WTA. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Williams.

Serena Williams, pe Twitter: Pe scurt, Simona a jucat grozav. Good Job and Good luck!

Numarul unu mondial la tenis feminin, americanca Serena Williams a postat pe contul sau de Twitter un scurt mesaj dupa ce a pierdut fara drept de apel in fata romancei Simona Halep 6-0, 6-2). Pe scurt, Simona a jucat grozav. Buna treaba si mult succes!, a spus Williams care nu a mai pierdut un set la zero din mai 2013. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Serena Williams (locul 1 WTA) nu a mai pierdut un set la zero din mai 2013

Serena Williams a fost transformata intr-o jucatoare oarecare de Simona Halep, liderul mondial pierzand al doilea meci de la Turneul Campioanelor cu un incredibil 6-0, 6-2. Ultima data cand Serena a piedut un set la zero a fost in mai 2013 in fata jucatoarei Anabel Medina Garrigues, la Madrid). Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Meci extrem de important pentru Simona Halep. O va intalni in teren pe Serena Williams

Meci extrem de important, dar si dificil pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor. Sportiva romanca o intalneste in grupele competitiei, de la ora 11, ora Romaniei, pe liderul WTA Serena Williams. Simona.

Numele Simonei Halep, transformat in verb: Serena Williams a fost halepata

Simona Halep a facut istorie joi, la turneul Campioanelor, acolo unde a invins-o rusinos pe Serena Williams, iar acest lucru i-a adus, pe langa faima si un verb derivat din numele sau. Potrivit hotnews. ro,.

Turneul Campioanelor, trilema lui Halep: Sa joace la maxim cu Ivanovic sau sa intre la pas si sa o elimine pe Serena Williams?

Simona Halep joaca vineri ultimul meci din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor. Ea este oricum calificata in semifinala, dar are de ales daca o duce cu ea pe Ana Ivanovic sau pe Serena Williams. Vrem sa stim si de la voi: ce ar fi mai bine sa faca Simona Halep? .

Serena Williams a invins-o pe Eugenie Bouchard, insa ar putea rata semifinalele Turneului Campionelor

Serena Williams, locul 1 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-1, pe candianca Eugenie Bouchard, 5 WTA, in ultimul lor meci din Grupa Rosie a Turneului Campioanelor, relateaza Mediafax. insa, americanca trebuie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2959 seconds )