Libnet.ro
UNICEF

14:00

Serena Williams a invins-o pe Eugenie Bouchard, insa ar putea rata semifinalele Turneului Campionelor

B1 B1,
Serena Williams a invins-o pe Eugenie Bouchard, insa ar putea rata semifinalele Turneului Campionelor

Serena Williams, locul 1 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-1, pe candianca Eugenie Bouchard, 5 WTA, in ultimul lor meci din Grupa Rosie a Turneului Campioanelor, relateaza Mediafax. insa, americanca trebuie. continuă pe B1

Turneul Campioanelor: Serena Williams a invins-o pe Ana Ivanovic

Serena Williams locul unu mondial) a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor, sportiva din SUA impunandu-se in doua seturi, scor 6-4, 6-4, in fata Anei Ivanovic.

Ana Ivanovici a invins-o pe Eugenie Bouchard, la Turneul Campioanelor

Jucatoarea sarba Ana Ivanovici, locul 7 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-1, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, in etapa a doua a Grupei Rosii a Turneului Campioanelor, din care face parte.

Turneul Campioanelor: Ana Ivanovic a invins-o pe Eugenie Bouchard

Ana Ivanovic locul 7 WTA) a obtinut, miercuri, prima victorie de la Turneul Campioanelor, sportiva din Serbia invingand-o pe Eugenie Bouchard Canada - locul 5 in lume).

Simona Halep: prima declaratie dupa victoria cu Serena Williams

Simona Halep a invins-o, miercuri, in Turneul Campioanelor de la Singapore, pe jucatoarea americana Serena Williams, cu un scor de 6-0 , 6-2 dupa doar 65 de minute.

Simona Halep, zeita retelelor sociale - cum au reactionat oamenii dupa victoria cu Serena Williams

Simona Halep a invins-o pe Serena Williams la Turneul Campioanelor de la Singapore cu 6-0, 6-2, o victorie istorica pentru tenismena romanca. Meciul a fost comentat in permanenta pe retelele sociale si noi va aratam cum s-a desfasurat acolo.

Simona Halep a zdrobit-o pe Serena Williams

Simona Halep a invins-o cu scorul de 6-0, 6-2, pe numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, in etapa a doua a Grupei Rosii a Turneului Campioanelor, de la Singapore.

Simona Halep o bate pe Eugenie Bouchard si ii da lacrimile ramase de la Wimbledon. Urmeaza Serena Williams

La patru luni dupa eliminarea suferita in semifinalele turneului de la Wimbledon, Simona Halep si-a luat o binemeritata si asteptata revansa in fata canadiencei Eugenie Bouchard. Pe terenul de lemn vospit de la Singapore, invins-o cu 6-2 6-3. La final, Bouchard a inceput sa planga dupa ce la Wimbledon reusise sa isi tina lacrimile, atunci cand nu reusea sa ingenuncheze o Halep schioapa. Urmatorul meci e miercuri, cu Serena Williams.

Serena Williams spera pana la capat: 6-1 6-1 cu gust de 6-0 6-0

Serena Williams a invins-o joi cu 6-1 6-1 pe Eugenie Bouchard, sperand inca pentru semifinalele Turneului Campioanelor. Avea nevoie de un 6-0 6-0 pe care a fost aproape sa il obtina, insa nu a fost sa fie. Serena inca mai spera.

Simona Halep o bate pe Eugenie Bouchard si ii da lacrimile ramase de la Wimbledon

La patru luni dupa eliminarea suferita in semifinalele turneului de la Wimbledon, Simona Halep si-a luat o binemeritata si asteptata revansa in fata canadiencei Eugenie Bouchard. A invins-o cu 6-2 6-3, iar la final Bouchard a inceput sa planga dupa ce la Wimbledon reusise sa isi tina lacrimile cand nu reusea sa o ingenuncheze o Halep schioapa. Urmatorul meci e joi, cu Serena Williams.

Turneul Campioanelor: Simona Halep - Eugenie Bouchard: 6-3, 6-2! Urmeaza meciul cu Serena Williams!

Turneul Campioanelor de la Singapore a inceput perfect pentru Simona Halep, care a batut-o fara drept de apel pe Eugenie Bouchard, scor 6-2, 6-3. in prima partida din Grupa Alba, Serena Williams a trecut de Ana Ivanovici.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )