Libnet.ro
UNICEF

14:00

Turneul Campioanelor, trilema lui Halep: Sa joace la maxim cu Ivanovic sau sa intre la pas si sa o elimine pe Serena Williams?

Online Sport Online Sport,
Turneul Campioanelor, trilema lui Halep: Sa joace la maxim cu Ivanovic sau sa intre la pas si sa o elimine pe Serena Williams?

Simona Halep joaca vineri ultimul meci din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor. Ea este oricum calificata in semifinala, dar are de ales daca o duce cu ea pe Ana Ivanovic sau pe Serena Williams. Vrem sa stim si de la voi: ce ar fi mai bine sa faca Simona Halep? . continuă pe Online Sport

LIVE Turneul Campioanelor: Williams-Bouchard. Halep este matematic in semifinale

Grupa Alba a revenit, joi, in actualitate la Turneul Campioanelor din Singapore cu meciurile rundei secunde. De la 8:30 Agnieszka Radwanska a fost invinsa de Caroline Wozniacki, dupa care Petra Kvitova a invins-o in doua seturi pe Maria Sharapova. In finalul acestei zile Serena Williams o infruntape Eugenie Bouchard in ultimul meci pentru cele doua in Grupa Rosie. Simona Halep incheie Grupa Rosie vineri, de la ora 14:30, cu un meci contra Anei Ivanovic.

VIDEO Simona Halep - Serena Williams, rezumat de la Turneul Campioanelor + interviul de dupa meci

Iata imagini video oferite de WTA cu un rezumat video al partidei Simona Halep - Serena Williams de la Turneul Campioanelor .

VIDEO Simona Halep - Serena Williams, rezumat de la Turneul Campioanelor

Iata imagini video oferite de WTA cu un rezumat video al partidei Simona Halep - Serena Williams de la Turneul Campioanelor .

Simona Halep s-a calificat oficial in semifinale la Turneul Campioanelor

Indiferent de rezultatul meciului de vineri cu Ana Ivanovic, jucatoarea noastra Simona Halep va evolua in semifinale la Turneul Campioanelor din Singapore.

Turneul Campioanelor: Serena Williams a invins-o pe Ana Ivanovic

Serena Williams locul unu mondial) a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor, sportiva din SUA impunandu-se in doua seturi, scor 6-4, 6-4, in fata Anei Ivanovic.

Turneul Campioanelor: Ivanovic - Bouchard LIVE. Halep poate merge de astazi in semifinale

Ramanem in priza cu Turneul Campioanelor. De la ora 14:30 se joaca al doilea meci din runda a doua a Grupei Rosii, cea a Simonei Halep, cel dintre Ana Ivanovic si Eugenie Bouchard. In primul meci al zilei, Simona Halep a trecut cu 6-0 6-2 de Serena Williams. Calculele pentru Halep sunt simple: daca Ivanovic bate cu 2-0 acum, Halep poate si pierde in ultimul meci cu aceasta jucatoare, dar sa-i ia un set si merge in semifinale. Daca Ivanovic sau Bouchard bat cu 2-1, Halep este deja in semifinale, indiferent de ultimul meci. In cazul in care Ivanovic bate cu 2-0 acum, apoi cu 2-0 pe Halep, iar Serena o bate cu 2-0 pe Bouchard, toate trei vor avea setaveraj egal 4/4), iar departajarea se va face la gameaveraj, acolo unde Simona Halep va sta teoretic mai bine, daca nu va pierde cu un 6-0 6-0 cu Ivanovic.

CALCULE Turneul Campioanelor: Halep are nevoie de un singur game cu Ivanovic pentru a merge in semifinale. Serena, la mana lui Halep!

Dupa victoria fara drept de apel obtinuta, miercuri, in fata Serenei Williams, dar si succesul Anei Ivanovic in fata lui Eugenie Bouchard, pentru Simona Halep calculele calificarii in semifinale la Turneul Campioanelor s-au simplificat considerabil in Grupa Rosie. Serena Williams sta la mana romancei si are sanse de calificare chiar daca romanca pierde cu Ivanovic. INFO: Am facut in Grupa Rosie clasament si cu numarul de game-uri, pentru ca este posibil sa fie facute departajari la gameaveraj. Ultimele meciuri din Grupa Rosie, Halep - Ivanovic si Williams - Bouchard au loc vineri.

CALCULE Turneul Campioanelor: Halep are nevoie de doar un game cu Ivanovic pentru a merge in semifinale. Serena, la mana lui Halep!

Dupa victoria fara drept de apel obtinuta, miercuri, in fata Serenei Williams, dar si succesul Anei Ivanovic in fata lui Eugenie Bouchard, pentru Simona Halep calculele calificarii in semifinale la Turneul Campioanelor s-au simplificat considerabil in Grupa Rosie. Serena Williams sta la mana romancei si are sanse de calificare chiar daca romanca pierde cu Ivanovic. INFO: Am facut in Grupa Rosie clasament si cu numarul de game-uri, pentru ca este posibil sa fie facute departajari la gameaveraj. Ultimele meciuri din Grupa Rosie, Halep - Ivanovic si Williams - Bouchard au loc joi.

Turneul Campioanelor: Ivanovic - Bouchard LIVE

Ramanem in priza cu Turneul Campioanelor. De la ora 14:30 se joaca al doilea meci din runda a doua a Grupei Rosii, cea a Simonei Halep, cel dintre Ana Ivanovic si Eugenie Bouchard. In primul meci al zilei, Simona Halep a trecut cu 6-0 6-2 de Serena Williams.

LIVE Turneul Campionelor: Simona Halep contra Ana Ivanovic (Vineri, 14:30)

Simona Halep o intalneste, vineri de la ora 14:30, pe Ana Ivanovic in ultimul meci din Grupa Rosie la Turneul Campioanelor din Singapore.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2684 seconds )