Libnet.ro
UNICEF

11:30

Programele START si SRL-D se reiau din 31 august. Banca Transilvania si CEC Bank, partenere la finantarea proiectelor

Adevărul Adevărul,
Programele START si SRL-D se reiau din 31 august. Banca Transilvania si CEC Bank, partenere la finantarea proiectelor

Ministerul Economiei a selectat CEC Bank si Banca Transilvania drept partenere in implementarea programului pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii debutanti in afaceri SRL-D) si a programului START 2016, informeaza marti institutia. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 31 august 2016. Racii gasesc solutii pentru problemele ridicate de sefi

Horoscop zilnic, 31 august 2016. Nativii din zodiac Rac reusesc sa gaseasca modalitati de a rezolva problemele care apar la locul de munca, iar Scorpionii sunt optimisti si bucurosi chiar daca nu au motive intemeiate.

Curs valutar 31 august. Leul se apreciaza pe toate fronturile

Cursul valutar valabil miercuri, 31 august, indica o apreciere a monedei nationale in raport cu toate valutele principale .

HOROSCOP 31 august. Taurii ar putea gasi o noua iubire

Horoscop maine, 31 august. Taurii ar putea gasi noi inceputuri in iubire, iar Sagetatorii vor primi oferte de nerefuzat. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Consilierii judeteni, convocati in sedinta ordinara, pe 31 august. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Onsilierii judeteni sunt convocati miercuri, 31 august, in sedinta ordinara, incepand cu ora 12. 00, in sala de sedinte a Consiliului Judetean, avand pe ordinea de zi 19 proiecte de hotarare. in cadrul dezbaterilor vor fi luate in discutie rectificarea bugetului propriu pe anul 2016, dar si cum va cheltuit excedentul rezultatul din anul 2015.

Italia: Funeralii de stat pentru victimele cutremurului din 24 august. La ceremonii a participat si premierul Dacian Ciolos (VIDEO)

In Italia, au avut loc marti funeralii de stat pentru victimele cutremurului din 24 august. La ceremonii a participat si premierul Dacian Ciolos. Alaturi de el au fost presedintele italian Sergio Mattarella,.

Angajati ai Petromidia si Rominserv sunt convocati la Parchet in legatura cu incendiul din 22 august

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta a convocat, in cadrul anchetei oficiale a autoritatilor privind incidentul care a avut loc pe 22 august in incinta rafinariei Petromidia, patru angajati ai Rompetrol Rafinare si ai Rominserv.

ANAF: Taxele pot fi platite cu cardul in Bucuresti si Ilfov incepand din 29 august

ANAF a anuntat ca plata impozitelor si taxelor catre bugetul statului se va putea face cu cardul, incepand de astazi 29. 08, in toate sediile institutiei din Bucuresti si judetul Ilfov, in care au fost instalate POS-uri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )