Libnet.ro
UNICEF

10:00

Programul manifestarilor de 1 Decembrie la Satu Mare. De Ziua Nationala se va porni si iluminatul festiv

Adevărul Adevărul,
Programul manifestarilor de 1 Decembrie la Satu Mare. De Ziua Nationala se va porni si iluminatul festiv

In organizarea Prefecturii, a Consiliului Judetean si Primariei Satu Mare, de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, in judet vor fi organizate o ampla serie de evenimente dedicate acestei sarbatori nationale. De asemnea, de Ziua Nationala se va aprinde la Satu Mare si iluminatul festiv in fata Hotelului Dacia. continuă pe Adevărul

Idei pentru o minivacanta de 1 decembrie reusita. Parada de Ziua Nationala si multe bucate la targurile de Craciun din tara. Proteste in Piata Universitatii la o luna dupa Colectiv

Minivacanta de 1 decembrie se anunta una cu multe evenimente pentru bucuresteni si nu numai. Romanii se vor bucura de patru zile de weekend in care, chiar daca se anunta ploi, ninsori si polei, pot fie sa se relaxeze, fie sa dea un tur prin oras sau provincie, mai ales ca targurile de Craciun incep sa-si deschida portile in marile orase ale tarii. Parada de Ziua Nationala va fi una spectaculoasa ca in fiecare an. In Bucuresti, 2. 600 de militari romani vor participa la parada din Piata Constitutiei, chiar in fata Parlamentului Romaniei, iar daca vremea va fi buna vor fi prezente si elicopterele si avioanele Armatei. La o luna de la Colectiv, tinerii promit sa iasa din nou in strada, pe 1 decembrie, pentru victimele incendiului din clubul bucurestean. Hotnews prezinta in continuare mai multe idei pentru un weekend prelungit reusit.

Programul manifestarilor care se organizeaza la Piatra Neamt de Ziua Nationala a Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, la Piatra Neamt vor avea loc mai multe evenimente. Pe langa parada militara traditionala, pietrenii si oaspetii din orasele infratite vor asista si la un concert de muzica populara in Piata Stefan cel Mare.

Programul manifestarilor de 1 Decembrie. Sarbatoarea romanilor incepe marti, la ora 10.00

Manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei incep marti, 1 decembrie, la ora 10. 00, la monumentul Eroilor din piata Orizont. Calarasenii sunt asteptati cu mic, cu mare, la sarbatoare organizata de Primaria municipiului si Centrul Militar Judesean Calarasi.

CNADNR aloca pana la 5 milioane de lei pentru supravegherea lucrarilor variantei de ocolire Satu Mare

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) organizeaza licitatie deschisa pentru atribuirea unui contract cu o valoare estimata intre 4,36 si 5,15 milioane lei, fara TVA, pentru servicii de supraveghere a lucrarilor variantei de ocolire Satu Mare, potrivit unui anunt de participare publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

1 Decembrie: programul complet al evenimentelor organizate in marile orase ale tarii de Ziua Nationala a Romaniei

Romanii de pretutindeni sarbatoresc marti, 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei si in marile orase ale tarii vor fi organizate o multime de evenimente dedicate sarbatorii. Adevarul va prezinta programul de Ziua Nationala.

La Cluj, Targul de Craciun se deschide marti, de Ziua Nationala. Programul celor 26 de zile magice de sarbatoare

La Cluj, Targul de Craciun se va deschide de Ziua Nationala, in Piata Unirii, iar pana pe 26 decembrie, atmosfera de sarbatoare va fi intretinuta de grupuri si ansambluri scolare, 40 trupe si artisti de muzica care vor canta colinde, muzica traditionala populara, rock, folk, pop si opera.

Ziua Nationala: Ce evenimente au loc de 1 Decembrie

Anual, in toata tara, de 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, este marcata prin parade militare si ceremonii militare si religioase de depunere de coroane de flori in garnizoanele din tara unde sunt dislocate mari unitati si unitati militare.

Ziua Nationala: Trafic restrictionat in Capitala

Circulatia rutiera pe artere de circulatie care duc catre Piata Constitutiei pentru va fi restrictionata, duminica, in Capitala pentru repetitia generala cu toate fortele si mijloacele tehnice care vor participa la parada organizata pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, potrivit MAI.

De Ziua Nationala, Palatul Victoria poate fi vizitat. Premierul Ciolos va intampina OASPETII

Palatul Victoria isi va deschide portile pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei.

SUA au felicitat Romania de Ziua Nationala

Secretarul de Stat american, John Kerry, a felicitat poporul roman, in numele presedintelui american Barack Obama, de Ziua Nationala a Romaniei si a pledat pentru aprofundarea si consolidarea parteneriarului Statelor Unite cu Romania, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )