Libnet.ro
UNICEF

10:00

SUA au felicitat Romania de Ziua Nationala

România Liberă România Liberă,
SUA au felicitat Romania de Ziua Nationala

Secretarul de Stat american, John Kerry, a felicitat poporul roman, in numele presedintelui american Barack Obama, de Ziua Nationala a Romaniei si a pledat pentru aprofundarea si consolidarea parteneriarului Statelor Unite cu Romania, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cele mai bune oferte eMAG pentru Ziua nationala a Romaniei

Black Friday de la americani mai e replicat in putine magazine din Romania, dar din fericire exista reduceri si oferte pentru Ziua nationala a Romaniei. Acestea sunt cele mai bune de la eMAG.

Programul manifestarilor de 1 Decembrie la Satu Mare. De Ziua Nationala se va porni si iluminatul festiv

In organizarea Prefecturii, a Consiliului Judetean si Primariei Satu Mare, de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, in judet vor fi organizate o ampla serie de evenimente dedicate acestei sarbatori nationale. De asemnea, de Ziua Nationala se va aprinde la Satu Mare si iluminatul festiv in fata Hotelului Dacia.

1 Decembrie: programul complet al evenimentelor organizate in marile orase ale tarii de Ziua Nationala a Romaniei

Romanii de pretutindeni sarbatoresc marti, 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei si in marile orase ale tarii vor fi organizate o multime de evenimente dedicate sarbatorii. Adevarul va prezinta programul de Ziua Nationala.

Ziua Nationala: Ce evenimente au loc de 1 Decembrie

Anual, in toata tara, de 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, este marcata prin parade militare si ceremonii militare si religioase de depunere de coroane de flori in garnizoanele din tara unde sunt dislocate mari unitati si unitati militare.

REVISTA PRESEI. Sindrofia de Ziua Nationala, un tertip al lui Tariceanu pentru sicanarea lui Iohannis

In ziarele de luni citim ca presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu intentioneaza sa organizeze o sindrofie care sa marcheze Ziua Nationala, astfel incat sa il sicaneze pe presedintele Klaus Iohannis, dar si despre asasinarea compozitorului si dirijorului Ioan Luchian Mihalea.

Cu ce noutati vine parada de Ziua Nationala in acest an

Pentru al doilea an consecutiv, parada militara de Ziua Nationala a Romaniei va fi organizata in Piata Constitutiei din Capitala si nu la Arcul de Triumf. Asta din cauza lucrarilor de consolidare si restaurare a monumentului. Prin urmare, cei peste 2. 600 de militari cu 360 de mijloace tehnice, din diversele structuri de aparare ale tarii, vor defila in fata Palatului Parlamentului.

Programul manifestarilor care se organizeaza la Piatra Neamt de Ziua Nationala a Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, la Piatra Neamt vor avea loc mai multe evenimente. Pe langa parada militara traditionala, pietrenii si oaspetii din orasele infratite vor asista si la un concert de muzica populara in Piata Stefan cel Mare.

De Ziua Nationala a Romaniei, montaniarzii de la Asociatia de Turism Chindia vor arbora tricolorul pe varful Olympus din Cipru

Membrii Asociatiei de Turism Chindia, initiatorii TOP 28, vor cuceri, de Ziua Nationala a Romaniei, varful Olympus din Cipru. De asemenea, steagul Municipiului Targoviste va fi si el arborat.

La Cluj, Targul de Craciun se deschide marti, de Ziua Nationala. Programul celor 26 de zile magice de sarbatoare

La Cluj, Targul de Craciun se va deschide de Ziua Nationala, in Piata Unirii, iar pana pe 26 decembrie, atmosfera de sarbatoare va fi intretinuta de grupuri si ansambluri scolare, 40 trupe si artisti de muzica care vor canta colinde, muzica traditionala populara, rock, folk, pop si opera.

Ziua Nationala: Trafic restrictionat in Capitala

Circulatia rutiera pe artere de circulatie care duc catre Piata Constitutiei pentru va fi restrictionata, duminica, in Capitala pentru repetitia generala cu toate fortele si mijloacele tehnice care vor participa la parada organizata pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, potrivit MAI.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )