Libnet.ro
UNICEF

23:00

Programul zilei la Soci: Romania are sportivi in probele de bob si biatlon.

România Liberă România Liberă,
Programul zilei la Soci: Romania are sportivi in probele de bob si biatlon.

Jocurile Olimpice de la Soci au intrat in cea de a doua si ultima saptamana de competitie. In cadrul probelor de azi Romania participa cu sportivi la disciplinele biatlon si bob. Program Soci: 16. 30 - Bob echipaj 1+1 masculin, mansa a treia: Florin Cezar Craciun si Nicolae Istrate Complexul Sanki) 17. 00 - Eva Tofalvi - biatlon - 12,5 km mass-start, finala Centrul Laura). 05 - Bob echipaj 1+1 masculin, mansa a patra finala): Florin Cezar Craciun si Nicolae Istrate Dupa primele doua . continuă pe România Liberă

Programul zilei la JO Soci: Kelemen la patinaj artistic, Tofalvi la biatlon.

Romania are astazi reprezentanti la patru discipline in cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci, printre acestia figurand Eva Tofalvi, care concureaza la biatlon si Zoltan Kelemen, la patinaj artistic. Programul sportivilor romani la Soci, ziua a saptea: Biatlon, proba invidivuala de 15 km feminin: Eva Tofalvi ora 16:04) Schi fond, proba clasica de 15 km masculin: Paul Constantin Pepene ora 12:04) Patinaj artistic, proba libera masculin: Zoltan Kelemen ora 17:00) Sarituri cu schiurile, .

JO Soci: Programul zilei de duminica

Duminica, 16 februarie, vor fi decernate la Jocurile Olimpice de la Soci nu mai putin de cinci titluri olimpice. Intra in material pentru a vedea programul complet al competitiilor.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )