Libnet.ro
UNICEF

15:00

Proiect de cinci milioane de euro la Consiliul Judetean Teleorman

Adevărul Adevărul,
Proiect de cinci milioane de euro la Consiliul Judetean Teleorman

Consiliul Judetean Teleorman este principalul beneficiar al proiectului imbunatatirea managementului situatiilor de urgenta in regiunea transfrontaliera, finantat din fonduri europene. continuă pe Adevărul

Pandurii va avea un buget de peste cinci milioane de euro

Bugetul echipei Pandurii pentru sezonul 2014-2015 va fi de cinci milioane si jumatate de euro. Cei mai multi bani vor intra in contul clubului din aportul adus de cei patru actionari ai echipei, dar si din drepturile de televiziune.

Cornel Bleaja este noul vicepresedinte al Consiliului Judetean Teleorman

Consilierii judeteni au ales , in sedinta de astazi, un nou vicepresedinte pentru Consiliul Judetean Teleorman. Cornel Bleaja are 39 de ani si este din Zimnicea.

Contul curent al balantei de plati a inregistrat deficit de 351 milioane euro in primele cinci luni

Contul curent al balantei de plati a inregistrat in primele cinci luni un deficit de 351 milioane euro, comparativ cu un excedent de 191 milioane euro in aceeasi perioada din anul 2013, in principal pe fondul majorarii deficitului inregistrat de balanta veniturilor, potrivit datelor BNR citate de Mediafax.

Contul curent al balantei de plati: Deficit de 351 milioane euro la cinci luni

Contul curent al balantei de plati a inregistrat in primele cinci luni un deficit de 351 milioane euro, comparativ cu un excedent de 191 milioane euro in aceeasi perioada din anul 2013, in principal pe fondul majorarii deficitului inregistrat de balanta veniturilor, potrivit datelor BNR.

Deficit de 351 milioane euro in primele cinci luni

Contul curent al balantei de plati a inregistrat, in primele cinci luni ale acestui an, un deficit de 351 milioane euro, comparativ cu un excedent de 191 milioane euro in aceeasi perioada din anul 2013, potrivit datelor BNR.

Consiliul Judetean Constanta transmite noi documente pentru a demonstra ca Nicusor Constantinescu nu poate fi adus in tara

Consiliul Judetean Constanta a transmis, marti, noi documente medicale pentru a demonstra ca Nicusor Constantinescu nu poate fi adus in Romania, unul din documente fiind o scrisoare semnata de un medic roman care sustine ca seful CJ mai are nevoie de tratament si interventii chirurgicale, transmite Mediafax. Citeste si: Medicul roman din SUA care a semnat raportul medical in cazul lui Nicusor Constantinescu: Sustin oriunde acest raport.

LeasePlan Romania a incheiat primul semestru din 2014 cu afaceri de peste 20 milioane euro

LeasePlan Romania a inregistrat o cifra de afaceri de peste 20 de milioane de euro in primele sase luni din 2014, iar numarul de masini din administrarea companiei a crescut de la 7. 500 unitati la final de 2013) la 9. 700 masini, dintre care circa 1. 000 au fost achizitionate in primele sase luni din acest an. LeasePlan Romania are un buget total de 35 milioane euro pentru a cumpara masini in 2014, suma din care au mai ramas circa 17 milioane euro de investit pana la final de an, a anuntat compania.

FOTO Parteneriat CNADR Consiliul Judetean Prahova. DN 1A are o banda in plus la Barcanesti

O noua banda de circulatie, pe o lungime de aproximativ 400 de metri, a fost deschisa pe DN 1A, in localitatea Barcanesti. Zona este intens circulata.

Pentru ce lupta Consiliul Judetean al Elevilor?

Elevii constanteni cer autoritatilor locale subventionarea transportului in comun. Pentru acest lucru au iesit in strada, recent. La manifestatia publica organizata la Constanta impotriva administratiei publice au fost prezenti 50 de reprezentanti ai Consiliului Judetean al Elevilor.

Pogonaru vrea sa imprumute 35 milioane euro pentru dezvoltarea centrului comercial din Obor

Omul de afaceri Florin Pogonaru vrea sa imprumute 35 de milioane de euro pentru finantarea centrului comercial pe care vrea sa-l construiasca langa Obor prin intermediul firmei Prodplast Imobiliare, al carui capital urmeaza sa fie majorat cu peste 10 milioane de euro, in acelasi scop.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )