Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ce proiecte va continua Joe Biden din mostenirea lasata de Trump in Romania

Adevărul Adevărul,
Ce proiecte va continua Joe Biden din mostenirea lasata de Trump in Romania

Sunt cel putin patru proiecte importante pentru Romania antamate in timpul administratiei Trump: de la infrastructura rutiera si energetica pana la miscarile de trupe armate pentru consolidarea Flancului Estiv al NATO. Analistii in politica externacontactati de Adevarul explica in masura va continua noul presedinte al SUA, democratul Joe Biden, planurile predecesorului sau republican. continuă pe Adevărul

Joe Biden a castigat alegerile, Trump nu-si recunoaste infrangerea. Ce urmeaza?

Joe Biden a fost declarat castigator al alegerilor prezidentiale potrivit proiectiilor mass media care indica faptul ca acesta a depasit pragul de 270 de voturi electorale necesare pentru a se instala la Casa Alba, in locul lui Donald Trump care refuza sa isi recunoasca infrangerea. Ce se intampla acum?.

ALEGERI SUA: Benjamin Netanyahu il felicita pe Joe Biden si ii multumeste lui Donald Trump

Premierul israelian Benjamin Netanyahu l-a felicitat duminica pe presedintele ales al SUA, Joe Biden, spunand ca asteapta cu nerabdare sa colaboreze cu noua administratie si sa consolideze alianta celor doua tari.

Alegeri SUA 2020: Traficul aerian este restrictionat deasupra casei lui Biden din Wilmington

A fost restrictionat traficul aerian deasupra casei lui Joe Biden din Wilmington, Delaware, si au fost trimise serviciile secrete, anticipandu-se o posibila victorie a acestuia in alegerile prezidentiale, relateaza CNN.

Cat de chipes era in tinerete Joe Biden, noul presedinte al SUA

Democratul Joe Biden, cel care va implini 78 de ani pe 20 noiembrie, l-a invins pe Donald Trump dupa un scrutin electoral cu mult suspans, care isi continua agonia din cauza acuzatiilor de frauda aduse de presedintele in exercitiu. Fostul vicepresedinte din administratia Barack Obama pare ca a asteptat o viata ca visul sau politic sa se implineasca in sfarsit.

Ce reactie a avut Vladimir Putin dupa ce Joe Biden l-a batut pe Donald Trump

Alegerile prezidentiale din America au generat in mass-media rusa reactii critice dupa votul electoral american. Iar Vladimir Putin nu l-a felicitat inca pe Biden pentru ca l-a invins pe Trump. Putin si liderul Chinei pastreaza tacerea Presedintele ales Joe Biden a primit mesaje de felicitare de la zeci de lideri mondiali. Biden l-a invins oficial .

Joe Biden, reactie uluitoare cand a aflat ca e presedinte. Ce a facut Donald Trump fix atunci

Joe Biden a avut o reactie uimitoare atunci cand a aflat ca victoria e de partea lui in cursa pentru Casa Alba. Ce a facut contracandidatul sau in timpul acela. Cetatenii Americii se asteptau la un astfel de gest din partea lui Donald Trump. Joe Biden, prima reactie la aflarea vestii ca a castigat alegerile .

Donald Trump, prima reactie dupa ce Joe Biden a fost dat drept castigator: Adevarul este ca alegerile sunt departe de a fi incheiate

Donald Trump a avut o prima reactie, dupa ce televiziunile din SUA l-au anuntat drept castigator al alegerilor prezidentiale pe democratul Joe Biden. Actualul lider de la Casa Alba, care jucagolf la un.

LIVE UPDATE. Ultimele ore ale luptei electorale pentru presedintia SUA. Joe Biden, la un pas de victorie. Echipa lui Trump ataca la Curtea Suprema

Democratul Joe Biden conducea, vineri seara, in statele cheie Pennsylvania, Nevada, Arizona si Georgia, cu marje mici in fata presedintelui si candidatului republican Donald Trump.

Echipa lui Donald Trump denunta fraude si sustine ca va contesta victoria lui Joe Biden: La final, presedintele va fi reales

Echipa de campanie a republicanului Donald Trump a transmis ca va contesta eventuala victorie a lui Joe Biden. Aceasta a catalogat drept false si departe de rezultatul final proiectiile media care il dau.

Joe Biden preia conducerea in Pennsylvania si se afla la fractiuni de procent de castigarea acestui stat. Ar fi game over pentru Donald Trump

Joe Biden a preluat conducerea in statul Pennsylvania, care, odata adjudecat, ar inchide cursa electorala, pentru ca i-ar aduce challenger-ului democrat 20 de electori in plus. in prezent, Biden conteaza pe 253 de electori iar minimul pentru investitura prezidentiala este 270.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )