Libnet.ro
UNICEF

29 Apr.

Ce reactie a avut Vladimir Putin dupa ce Joe Biden l-a batut pe Donald Trump

Playtech Playtech,
Ce reactie a avut Vladimir Putin dupa ce Joe Biden l-a batut pe Donald Trump

Alegerile prezidentiale din America au generat in mass-media rusa reactii critice dupa votul electoral american. Iar Vladimir Putin nu l-a felicitat inca pe Biden pentru ca l-a invins pe Trump. Putin si liderul Chinei pastreaza tacerea Presedintele ales Joe Biden a primit mesaje de felicitare de la zeci de lideri mondiali. Biden l-a invins oficial . continuă pe Playtech

De ce nu l-a felicitat Vladimir Putin pe Joe Biden. Credem ca este corect sa asteptam rezultatele oficiale

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, asteapta sa fie anuntate rezultatele oficiale ale alegerilor prezidentiale din Statele Unite inainte sa il felicite pe castigator, a precizat.

Donald Trump, prima reactie dupa ce Joe Biden a fost dat drept castigator: Adevarul este ca alegerile sunt departe de a fi incheiate

Donald Trump a avut o prima reactie, dupa ce televiziunile din SUA l-au anuntat drept castigator al alegerilor prezidentiale pe democratul Joe Biden. Actualul lider de la Casa Alba, care jucagolf la un.

Alegeri prezidentiale in SUA: Cum poate fi interpretata lipsa de reactie a unor lideri mondiali. Vladimir Putin, Recep Tayyip Erdogan sau Xi Jinping pastreaza inca tacerea dupa alegerea lui Joe Biden

La doua zile de la anuntul privind victoria democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale din SUA, sunt inca lideri mondiali care n-au avut inca nicio reactie in urma acestui deznodamant. Presedintele ru.

Joe Biden, reactie uluitoare cand a aflat ca e presedinte. Ce a facut Donald Trump fix atunci

Joe Biden a avut o reactie uimitoare atunci cand a aflat ca victoria e de partea lui in cursa pentru Casa Alba. Ce a facut contracandidatul sau in timpul acela. Cetatenii Americii se asteptau la un astfel de gest din partea lui Donald Trump. Joe Biden, prima reactie la aflarea vestii ca a castigat alegerile .

Prima reactie a lui Joe Biden, dupa anuntul televiziunilor americane ca a castigat alegerile. Ce a spus Kamala Harris

Democratul Joe Biden, care a candidat impotriva presedintelui in exercitiu Donald Trump la scrutinul prezidential din SUA din 3 noiembrie, s-a declarat onorat ca americanii l-au ales sa conduca tara, intr-un mesaj postat sambata pe Twitter, transmite Reuters.

Alegeri SUA 2020. Cine a fost primul lider mondial care l-a felicitat pe presedintele ales Joe Biden

Premierul canadian Justin Trudeau i-a felicitat sambata pe Joe Biden si Kamala Harris pentru alegerea lor la presedintia si vicepresedintia Statelor Unite, la mai putin de o ora dupa anuntarea rezultatului de catre mass-media americana, relateaza AFP.

Cine este Kamala Harris, prima femeie vicepresedinte al SUA. Care a fost primul sau mesaj dupa anuntul castigarii alegerilor alaturi de Joe Biden

Pentru prima data in istoria SUA, aceasta tara va avea o femeie vicepresedinte, pe Kamala Harris, in varsta de 56 de ani, care va fi de asemenea prima persoana de culoare in aceasta functie, scrie AFP. La putin timp dupa anuntul presei americane ca Joe Biden l-a invins pe Donald Trump, Harris a publicat un mesaj pe Twitter, adresat americanilor.

Ce decizie a luat Joe Biden, noul presedinte al Americii. A fost categoric

Inca din campania electorala presedintele ales, Joe Biden, a avut un plan de a invinge noul virus. Planul lui Joe Biden se bazeaza pe o premisa simpla, si anume conducerea conteaza. Planul lui Joe Biden de a invinge pandemia Joe Biden a tinut primul sau discurs natiunii, de cand a fost anuntat presedinte ales al .

INTERVIU Cum vede Traian Basescu alegerea lui Joe Biden. Amintiri despre scutul antiracheta, vize si o posibila vizita a noului presedinte SUA in Romania

Intr-un interviu pentru Adevarul, fostul presedinte Traian Basescu sustine ca victoria lui Joe Biden aduce, pentru Romania, certitudinea ca politica de recunoastere a riscurilor de securitate de la Marea Negra si consolidarea Flancului Estic va fi dusa in continuare. Traian Basescu, care a avut o relatie apropiata cu Joe Biden, sustine ca noul presedinte al SUA e interesat sa descopere Romania.

Ce proiecte va continua Joe Biden din mostenirea lasata de Trump in Romania

Sunt cel putin patru proiecte importante pentru Romania antamate in timpul administratiei Trump: de la infrastructura rutiera si energetica pana la miscarile de trupe armate pentru consolidarea Flancului Estiv al NATO. Analistii in politica externacontactati de Adevarul explica in masura va continua noul presedinte al SUA, democratul Joe Biden, planurile predecesorului sau republican.

ştiri de la Playtech

actualitate, 29 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )