Libnet.ro
UNICEF

17:01

De ce nu l-a felicitat Vladimir Putin pe Joe Biden. Credem ca este corect sa asteptam rezultatele oficiale

B1 B1,
De ce nu l-a felicitat Vladimir Putin pe Joe Biden. Credem ca este corect sa asteptam rezultatele oficiale

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, asteapta sa fie anuntate rezultatele oficiale ale alegerilor prezidentiale din Statele Unite inainte sa il felicite pe castigator, a precizat. continuă pe B1

Alegeri SUA 2020. Cine a fost primul lider mondial care l-a felicitat pe presedintele ales Joe Biden

Premierul canadian Justin Trudeau i-a felicitat sambata pe Joe Biden si Kamala Harris pentru alegerea lor la presedintia si vicepresedintia Statelor Unite, la mai putin de o ora dupa anuntarea rezultatului de catre mass-media americana, relateaza AFP.

Klaus Iohannis il felicita pe Joe Biden: imi amintesc cu deosebita placere de sprijinul personal pe care l-ati acordat in mod constant tarii mele. Romania e ferm alaturi de SUA

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe democratul Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale din Statele Unite. Biden va deveni al 46-lea locatar de la Casa Alba, iar democrata Kamala Harris, prima fe.

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

Dave Chappelle la SNL: singurul discurs pe care trebuie sa-l vezi dupa victoria lui Joe Biden in SUA

Dave Chappelle este unul dintre cei mai relevanti comedianti la ora actuala si a tinut un discurs cat se poate de relevant despre victoria lui Joe Biden in fata lui Donald Trump la alegerile.

ALEGERI SUA: Joe Biden promite ca va actiona rapid impotriva noului coronavirus

Statele Unite ale Americii, tara afectata cel mai mult de coronavirus, a inregistrat un nou record de cazuri zilnice de infectare - 127. 021, iar candidatul democrat Joe Biden, care este aproape de obtinerea voturilor pentru fotoliul de la Casa Alba, a promis ca va actiona pe frontul impotriva Covid-19 inca din prima zi a mandatului de presedinte.

Ce reactie a avut Vladimir Putin dupa ce Joe Biden l-a batut pe Donald Trump

Alegerile prezidentiale din America au generat in mass-media rusa reactii critice dupa votul electoral american. Iar Vladimir Putin nu l-a felicitat inca pe Biden pentru ca l-a invins pe Trump. Putin si liderul Chinei pastreaza tacerea Presedintele ales Joe Biden a primit mesaje de felicitare de la zeci de lideri mondiali. Biden l-a invins oficial .

Alegeri prezidentiale in SUA: Cum poate fi interpretata lipsa de reactie a unor lideri mondiali. Vladimir Putin, Recep Tayyip Erdogan sau Xi Jinping pastreaza inca tacerea dupa alegerea lui Joe Biden

La doua zile de la anuntul privind victoria democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale din SUA, sunt inca lideri mondiali care n-au avut inca nicio reactie in urma acestui deznodamant. Presedintele ru.

Ludovic Orban l-a felicitat pe Joe Biden, noul presedinte al Americii: Guvernul pe care il conduc e pregatit sa lucreze indeaproape cu noua Administratie SUA

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, i-a felicitat duminica pe noul presedinte ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, si pe vicepresedintele ales, KamalaHarris. Noul presedinte al SUA,.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden. Ce i-a transmis presedintele Romaniei

Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de felicitare lui Joe Biden, ales de americani sa fie presedint.

ALEGERI SUA: Viktor Orban, l-a felicitat pe Joe Biden si i-a urat sanatate

Premierul ungar Viktor Orban i-a urat duminica sanatate si succes presedintelui ales al SUA, Joe Biden, dupa ce victoria acestuia a fost anuntata pe toate canalele media americane.

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )