Libnet.ro
UNICEF

11:16

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden. Ce i-a transmis presedintele Romaniei

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden. Ce i-a transmis presedintele Romaniei

Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de felicitare lui Joe Biden, ales de americani sa fie presedint. continuă pe România Liberă

Alegeri SUA 2020. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il felicita pentru victorie pe Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care proiectiile il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din SUA.

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru Joe Biden, al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii

Klaus Iohannis i-a transmis, simbata seara, un mesaj de felicitare noului presedinte ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Potrivit noilor proiectii, realizate de CNN si Reuters, Joseph Biden are 273 de voturi in Colegiul electoral federal, in timp ce Donald Trump, presedintele in functie al SUA, are 214.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden: Astept sa consolidam parteneriatul strategic

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat sambata seara pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care televiziunile locale il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din Statele Unite.

Vedetele care l-au felicitat pe Joe Biden. Lady Gaga, mesaj cu ochii in lacrimi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a felicitatpe Joe Biden pentru castigarea alegerilor prezidentiale din SUA inca de sambata, 7 noiembrie. Gestul sau nu a fost unic, mai multi lideri.

Ludovic Orban l-a felicitat pe Joe Biden, noul presedinte al Americii: Guvernul pe care il conduc e pregatit sa lucreze indeaproape cu noua Administratie SUA

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, i-a felicitat duminica pe noul presedinte ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, si pe vicepresedintele ales, KamalaHarris. Noul presedinte al SUA,.

ALEGERI SUA: Viktor Orban, l-a felicitat pe Joe Biden si i-a urat sanatate

Premierul ungar Viktor Orban i-a urat duminica sanatate si succes presedintelui ales al SUA, Joe Biden, dupa ce victoria acestuia a fost anuntata pe toate canalele media americane.

Klaus Iohannis il felicita pe Joe Biden: imi amintesc cu deosebita placere de sprijinul personal pe care l-ati acordat in mod constant tarii mele. Romania e ferm alaturi de SUA

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe democratul Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale din Statele Unite. Biden va deveni al 46-lea locatar de la Casa Alba, iar democrata Kamala Harris, prima fe.

Mesajul lui Klaus Iohannis catre Joe Biden, noul presedinte al SUA

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis i-a transmis, luni, un mesaj de felicitare presedintelui ales al SUA, Joe Biden, in care-i multumeste acestuia pentru contributia adusa parteneriatului strategic dintre Romania si SUA in perioada in care Biden a fost vicepresedinte SUA. Astept cu interes sa lucram impreuna, a mai afirmat Iohannis.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru presedintele ales al SUA, Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de felicitare, luni, presedintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Jeo Biden, in care ii spune tara noastra ramane ferm angajata sa continue promovarea obiectivelor noastre comune de securitate strategica, aparare si economice.

Alegeri SUA 2020. Cine a fost primul lider mondial care l-a felicitat pe presedintele ales Joe Biden

Premierul canadian Justin Trudeau i-a felicitat sambata pe Joe Biden si Kamala Harris pentru alegerea lor la presedintia si vicepresedintia Statelor Unite, la mai putin de o ora dupa anuntarea rezultatului de catre mass-media americana, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )