Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vedetele care l-au felicitat pe Joe Biden. Lady Gaga, mesaj cu ochii in lacrimi

B1 B1,
Vedetele care l-au felicitat pe Joe Biden. Lady Gaga, mesaj cu ochii in lacrimi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a felicitatpe Joe Biden pentru castigarea alegerilor prezidentiale din SUA inca de sambata, 7 noiembrie. Gestul sau nu a fost unic, mai multi lideri. continuă pe B1

Cum au reactionat vedetele la victoria lui Joe Biden

Nu reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca majoritatea starurilor de la Hollywood l-au sustinut pe Joe Biden in cursa pentru Casa Alba. Iata cum au reactionat vedetele cand au aflat despre victoria acestuia! .

Ludovic Orban l-a felicitat pe Joe Biden, noul presedinte al Americii: Guvernul pe care il conduc e pregatit sa lucreze indeaproape cu noua Administratie SUA

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, i-a felicitat duminica pe noul presedinte ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, si pe vicepresedintele ales, KamalaHarris. Noul presedinte al SUA,.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden. Ce i-a transmis presedintele Romaniei

Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de felicitare lui Joe Biden, ales de americani sa fie presedint.

ALEGERI SUA: Viktor Orban, l-a felicitat pe Joe Biden si i-a urat sanatate

Premierul ungar Viktor Orban i-a urat duminica sanatate si succes presedintelui ales al SUA, Joe Biden, dupa ce victoria acestuia a fost anuntata pe toate canalele media americane.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden: Astept sa consolidam parteneriatul strategic

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat sambata seara pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care televiziunile locale il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din Statele Unite.

VIDEO Lady Gaga, in lacrimi dupa victoria lui Biden:A venit vremea pentru vindecare, pentru odihna, pentru iubire

Celebritatile care l-au sustinut pe democratul Joe Biden 77 de ani) in cursa pentru Casa Alba si-au exprimat bucuria victoriei in mediul online. Cantareata Lady Gaga a izbucnit in lacrimi de fericire, in timp ce transmitea un mesaj video.

Alegeri SUA 2020. Cine a fost primul lider mondial care l-a felicitat pe presedintele ales Joe Biden

Premierul canadian Justin Trudeau i-a felicitat sambata pe Joe Biden si Kamala Harris pentru alegerea lor la presedintia si vicepresedintia Statelor Unite, la mai putin de o ora dupa anuntarea rezultatului de catre mass-media americana, relateaza AFP.

Ce reactie a avut Vladimir Putin dupa ce Joe Biden l-a batut pe Donald Trump

Alegerile prezidentiale din America au generat in mass-media rusa reactii critice dupa votul electoral american. Iar Vladimir Putin nu l-a felicitat inca pe Biden pentru ca l-a invins pe Trump. Putin si liderul Chinei pastreaza tacerea Presedintele ales Joe Biden a primit mesaje de felicitare de la zeci de lideri mondiali. Biden l-a invins oficial .

Klaus Iohannis il felicita pe Joe Biden: imi amintesc cu deosebita placere de sprijinul personal pe care l-ati acordat in mod constant tarii mele. Romania e ferm alaturi de SUA

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe democratul Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale din Statele Unite. Biden va deveni al 46-lea locatar de la Casa Alba, iar democrata Kamala Harris, prima fe.

Alegeri SUA 2020. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il felicita pentru victorie pe Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care proiectiile il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din SUA.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )