Libnet.ro
UNICEF

09:30

Promo-LEX face un apel catre Igor Dodon ca sa abordeze la Moscova problema dreptului la educatie in Transnistria

Adevărul Adevărul,
Promo-LEX face un apel catre Igor Dodon ca sa abordeze la Moscova problema dreptului la educatie in Transnistria

Promo-LEX a lansat un apel la adresa presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, sa contribuie la garantarea dreptului la educatie in regiunea transnistreana. in apel se mentioneaza ca aceasta problema poate si trebuie sa fie abordata in cadrul discutiilor pe care seful statului le va avea in cadrul primei sale vizite oficiale din 16 ianuarie la Moscova. continuă pe Adevărul

Igor Dodon solicita ajutorul cetatenilor pentru a cumpara o casa unei familii nevoiase cu patru copii

Presedintele Igor Dodon a anuntat joi, 12 ianuarie, despre initierea unei campanii de colectare de bani sub patronajul sotiei sale, Galina Dodon, pentru a cumpara o casa unei familii social-vulnerabile cu patru copii din satul Dubovca, raionul Hancesti.

O noua VICTIMA a lui Igor DODON. Motivul HALUCINANT pentru care ambasadorul moldovean la Bucuresti va fi REVOCAT

Presedintele Igor Dodon l-a luat in colimator pe ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, dupa ce Mihai Gribincea a declarat la un post de televiziune din tara noastra ca disputa din jurul.

Igor Dodon isi pregateste prima lui vizita oficiala ca presedinte al Republicii Moldova. Va merge la Moscova

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, isi pregateste prima lui vizita oficiala in calitate de sef al statului.

Igor Dodon doreste revocarea ambasadorului Republicii Moldova la Bucuresti, dupa ce el a afirmat ca decretul de retragere a cetateniei lui Basescu ar putea fi declarat neconstitutional: Si-a permis comentarii impertinente si incompatibile cu statutul sau

Presedintele moldovean Igor Dodon a precizat, marti, ca va cere Guvernului revocarea ambasadorului Republicii Moldova la Bucuresti, dupa ce el a afirmat ca decretul de retragere a cetateniei lui Traian Basescu ar putea fi declarat neconstitutional.

Igor Dodon anunta ca va cere revocarea ambasadorului Republicii Moldova in Romania

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat ca va cere Guvernului de la Chisinau revocarea ambasadorului in Romania, Mihai Gribincea, dupa ce acesta a declarat ca este posibil ca decretul de retragere a cetateniei lui Traian Basescu sa fie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )