Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pronostic incurajator din partea lui Dan Petrescu pentru meciul cu Franta

Online Sport Online Sport,
Pronostic incurajator din partea lui Dan Petrescu pentru meciul cu Franta

Fostul international Dan Petrescu este convins ca nationala Romaniei nu va pierde meciul cu Franta de vineri seara din deschiderea Campionatului European. continuă pe Online Sport

Demitere cu noroc pentru Dan Petrescu. Cat a castigat romanul la despartirea de Jiangsu Suning

Demiterea lui Dan Petrescu de la echipa chinezeasca Jiangsu Suninga fost cel mai bun lucru care i se putea intampla antrenorului roman. Pentru a-l covince sa se retraga din functia de.

Dan Petrescu, noul antrenor al lui Kuban Krasnodar

Rusii de la Kuban Krasnodar au anuntat pe site-ul oficial intelegerea cu antrenorul roman Dan Petrescu. Bursucul a fost demis de la formatia chineza Jiangsu Suning, cu care a reusit sa castige Cupa Chinei in sezonul trecut.

Dan Petrescu asteptat in Turcia sa negocieze cu Karabukspor

Liber de contract dupa ce a fost concediat de gruparea chineza Jiangsu Suning, Dan Petrescu se afla in carti pentru preluarea echipei turce Karabukspor, nou promovata in prima liga a Turciei.

Deputatul Mircia Muntean din partea PSRO, din nou primarul Devei, dupa o pauza de patru ani

Deputatul Mircia Muntean din partea PSRO a castigat mandatul pentru functia de primar al municipiului Deva, potrivit numaratorii paralele efectuate duminica noaptea de staff-urile de campanie ale PSRO si PSD.

Strigat de ajutor catre Guvern din partea romanului din Marea Britanie caruia i s-au luat copiii

Romanul din Marea Britanie care a stat 18 zile in greva foamei in fata sediului Curtii Europene a Drepturilor Omului, Florin Barbu, a primit o mana de ajutor de la FADERE, Federatia.

UPDATE Seful Laboratorului de Radiologie de la Spitalul N. Oblu din Iasi si un infirmier, retinuti de DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu. Interceptari: Moldoveanu ar fi neglijat unele cazuri urgente

Eduard Moldoveanu, seful Laboratorului de Radiologie si Imagistica de la Spitalul de Neurochirurgie N. Oblu din Iasi, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu, ambele in forma continuata, anunta Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )