Libnet.ro
UNICEF

01:06

Protest la Alba Iulia cu primari si membri PSD si ALDE. 800 de oameni au cerut demisia presedintelui Iohannis

Adevărul Adevărul,
Protest la Alba Iulia cu primari si membri PSD si ALDE. 800 de oameni au cerut demisia presedintelui Iohannis

Un miting de protest la care participa primari si membri PSD si ALDE are loc vineri, la Alba Iulia, pentru demiterea presedintelui Klaus Iohannis si sustinerea Guvernului Grindeanu. Mintingul se desfasoara in fata Prefecturii Alba. continuă pe Adevărul

Sute de locuitori din Alba Iulia, printre care primari si consilieri PSD si ALDE, au organizat un miting de sustinere a Guvernului Grindeanu

400 de persoane s-au strans, vineri, in fata sediului Institutiei Prefectului Alba pentru a-si exprima sustinerea fata de guvernul Grindeanu si, totodata, pentru a protesta impotriva presedintelui Klaus Iohannis, caruia ii cer demisia, aceasta fiind prima actiune de acest gen organizata la Alba Iulia .

Marsul luminilor la Alba Iulia. A saptea zi de proteste in strada

La Alba Iulia este organizat marti, 7 februarie, un nou protest indreptat impotriva Guvernului si a colaitiei de guvernamant. Evenimentul denumit Marsul Luminilor la Alba Iulia este programat sa inceapa la ora 18. 00 in fata Casei de Cultura a Sindicatelor.

O noua seara de proteste la Alba Iulia si Sebes. 80 de persoane au cerut demisia Guvernului

O noua seara de protest la Alba Iulia si Sebes, joi, 9 februarie. Au iesit in strada cateva zeci de oameni, care si-au exprimat nemultumirile. Au transmis din nou ca doresc demisia Guvernului si o clasa politica fara corupti.

Alba Iulia si Sebes rezista. A opta zi de proteste in strada fata de coruptie

Cateva zeci de oameni au iesit din nou in strada la Alba Iulia, in opta zi de proteste. Au cantat Imnul golanilor, din Piata Universitatii, Imnul Romaniei Desteapta-te, romane! si au scandat mesajele obisnuite.

Doi barbati plasati sub control judiciar de Curtea de Apel Alba Iulia pentru furt de utilaje in Franta

Doi barbati din Alba au fost solicitati de autoritatile din Franta in baza unor mandate europene de arestare. Cuntan Dorel Daniel si Popa Adrian Ciprian sunt cercetati pentru furt de utilaje agricole in dosare deschise atat in Romania cat si in tara din vestul Europei.

Congres USR cu fosti membri PSD, PNL, nostalgici comunisti, neveste si demisii

Locul faptei sambata, 4 februarie, intr-un hotel din centrul Capitalei. Protagonisti zeci de membri USR Ilfov. Rezultat un fost penelist, Ciprian Necula, fost subaltern in filiala Iasi al penalilor Fenechiu, David, Chiuariu si Adomnitei, si fost consilier parlamentar al traseistilor Traian Dobre si Nicusor Paduraru, a fost ales presedintele organizatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )