Libnet.ro
UNICEF

23:00

Protest de amploare la Chisinau: Zeci de mii de manifestanti au cerut demisia Guvernului

B1 B1,
Protest de amploare la Chisinau: Zeci de mii de manifestanti au cerut demisia Guvernului

Zeci de mii de locuitori ai Republicii Moldova s-au adunat in piata din centrul orasului. Principalele solicitari erau demisia actualei guvernari, finalizarea investigatiei si tragerea la raspundere a celor. continuă pe B1

Protest de amploare la Chisinau: Zeci de mii de manifestanti au cerut demisia Guvernului. Mai multe persoane au fost ranite, iar altele au fost arestate

Mai multe persoane au fost ranite, iar altele au fost arestate duminica seara, in urma confruntarilor dintre sustinatorii unui partid si politie, in fata sediului Procuraturii Generale din Chisinau,.

Miting de amploare la Chisinau: zeci de mii de persoane s-au adunat in Piata Marii Adunari Nationale

Cateva zeci de mii de persoane participa, duminica, in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, la un protest impotriva regimului oligarhic si a neputintei actualei guvernari de a gestiona criza din tara, relateaza Radio Chisinau.

Miting de amploare la Chisinau. Mii de oameni au cerut demisia presedintelui Nicolae Timofti

Aproape 40. 000 de oameni au protestat la Chisinau, unde au cerut demisia presedintelui Nicolae Timofti. Acesta este cel mai mare miting antiguvernamental din ultima perioada, iar demonstrantii au spus ca vor si.

Basescu, despre faptul ca Alina Gorghiu a cerut demisia lui Sorin Oprescu: Doamna Gorghiu uita ca a fost printre sustinatorii lui Oprescu, in 2012. Macar putina decenta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat reactia copresedintelui PNL Alina Gorghiu care a cerut demisia lui Sorin Oprescu, dupa ce acesta a fost retinut pentru luare de mita. Acum scoaterea din competitie.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )