Libnet.ro
UNICEF

09:00

Protest impotriva conditiilor din Spitalul Judetean Constanta

România Liberă România Liberă,
Protest impotriva conditiilor din Spitalul Judetean Constanta

Peste 50 de persoane s-au strans, sambata, in fata Spitalului Judetean Constanta, fiind nemultumite de conditiile din aceasta unitatea spitaliceasca, in special de cele din Sectia de Pediatrie. continuă pe România Liberă

Protest in fata Spitalului Judetean Constanta. Neregulile de la Pediatrie au scos oamenii in strada

Nemultumite de starea in care se afla Spitalul Judetean Constanta, aproximativ 50 de persoane au iesit astazi in strada pentru a trage un semnal de alarma fata de conditiile din cea mai mare unitate spitaliceasca a judetului. Oamenii s-au plans initial de conditiile de la Pediatrie, dar si-au amintit apoi si de mizeria din unele sectii, de atitudinea unor cadre medicale si de problemele cu care s-au confruntat cand au ajuns in spital.

Spitalul Judetean Buzau a majorat coplata, care se achita la externare

Coplata la Spitalul Judetean Buzau, majorata de anul acesta pana la limita admisa de lege: 10 lei. Este una dintre masurile de eficientizare a unitatii medicale buzoiene, care a fost decisa de la 1 ianuarie 2015, dupa ce vechea taxa, de 8 lei, a adunat in buget o suma derizorie. Anul trecut, numai 2. 700 de pacienti tratati la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, de la care s-au strans in contabilitate 21. 600 lei.

Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui a ramas fara antibiotice si reactivi

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Vaslui, cea mai mare unitate sanitara din judet, a ramas de cateva zile fara antibiotice si fara reactivii necesari la efectuarea analizelor medicale.

Razie a politistilor brazilieni impotriva hotilor din Sao Paolo. Doua tancuri M-41 au fost gasite intr-un depozit

In timpul unei razii efectuata impotriva hotilor din Sao Paolo, politistii brazilieni au facut o descoperire mult peste asteptarile lor. Agentii au gasit doua tancuri de razboi. Vehiculele militare au fost.

Medicul Marius Militaru, judecat pentru luare de mita, revine la Spitalul Judetean. El poate profesa de luni pana vineri intre orele 14-21

Medicul Marius Militaru a primit joi, acceptul Tribunalului Constanta pentru a se intoarce la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta ca sa-si exercite profesia. El poate parasi arestul la domiciliu de luni pana vineri, intre orele 14-21 ca sa lucreze in cadrul Clinicii de Cardiologie si Chirurgie Cardiovasculara. Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Constanta.

Consiliul Judetean Buzau abandoneaza proiectul lui Bagiu de a instala management privat la Spitalul Judetean

Actuala conducere a Consiliului Judetean a suplimentat ordinea de zi a sedintei de azi cu un proiect privind revocarea hotararii care prevedea infiintarea managementului privat la Spitalul Judetean Buzau. Hotararea care stabilea procesul de externalizare a managementului spitalului fusese adoptata de alesi la jumatatea anului trecut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )