Libnet.ro
UNICEF

11:30

Consiliul Judetean Buzau abandoneaza proiectul lui Bagiu de a instala management privat la Spitalul Judetean

Adevărul Adevărul,
Consiliul Judetean Buzau abandoneaza proiectul lui Bagiu de a instala management privat la Spitalul Judetean

Actuala conducere a Consiliului Judetean a suplimentat ordinea de zi a sedintei de azi cu un proiect privind revocarea hotararii care prevedea infiintarea managementului privat la Spitalul Judetean Buzau. Hotararea care stabilea procesul de externalizare a managementului spitalului fusese adoptata de alesi la jumatatea anului trecut. continuă pe Adevărul

Spitalul Judetean Buzau a majorat coplata, care se achita la externare

Coplata la Spitalul Judetean Buzau, majorata de anul acesta pana la limita admisa de lege: 10 lei. Este una dintre masurile de eficientizare a unitatii medicale buzoiene, care a fost decisa de la 1 ianuarie 2015, dupa ce vechea taxa, de 8 lei, a adunat in buget o suma derizorie. Anul trecut, numai 2. 700 de pacienti tratati la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, de la care s-au strans in contabilitate 21. 600 lei.

Consiliul Judetean Alba se imprumuta cu 20 milioane de lei pentru finantarea unor proiecte de investitii publice

Consiliul Judetean Alba va contracta un imprumut de pe piata privata, in valoare de de maxim 20. 000 lei circa 4,5 milioane de euro), in vederea asigurarii resursele financiare pentru realizarea unor proiecte de investitii publice de interes judetean.

Spitalul Judetean Buzau cauta voluntari, pana la sfarsitul lunii

Absolventii de studii medicale se pot inscrie ca voluntari la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau. Termenul de depunere a dosarelor este destul de apropiat, 1 februarie, astfel incat doritorii trebuie sa se grabeasca. Acestia vor avea sanse mai mari la concursurile de angajare, perioada de voluntariat fiind considerata experienta profesionala.

Schimbari in Consiliul Judetean Teleorman

Mihai Pitioi PPDD) este, incepand de astazi, consilier judetean, inlocuindu-l pe Ion Izina, al carui mandat de consilier judetean a expirat inainte de termen ca urmare a excluderii din partid.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )